Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Благоевград-акция по повод международния ден на наркоманиите

Младежки съвет по наркотични вещества Благоевград стартира акция "Мамо, поговори с мен" по повод 26 юни - Международния ден за борба с наркоманиите, при която ще раздават ленти с призива "Мамо, поговори с мен" из централните улици, училищата и различни институции в Благоевград. Събитието ще стартира от 11.00 часа днес- 3.06.2010 г., от офиса на Областния съвет по наркотични вещества Благоевград- стая 516 на община Благоевград.

Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Евродепутатите Адемов и Новаков: България получи високо признание по време на откриването на българското председателство на Съвета на ЕС

Официалният старт на първото българско председателство на Съвета на ЕС беше даден с тържествена церемония в Народния театър „Иван Вазов“ в София. „Официалните гости на церемонията показаха голямо уважение към България като страна членка на ЕС. Показаха, че разчитат на страната ни в тези шест месеца да се справи добре с..

публикувано на 15.01.18 в 14:09

Емил Радев: Още през 2018 година България и Румъния трябва да станат членове на Шенгенското пространство

Това каза евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев след дебата в Европейския парламент на пленарното му заседание в Страсбург. Тема на дебата беше приемането на България, Румъния и Хърватска в Шенген. Според Емил Радев България е изпълнила всички критерии за членство още преди шест години, но поради политически причини страната ни остава извън..

публикувано на 18.12.17 в 16:55

Евродепутатът Андрей Новаков: Бюджетът на ЕС за 2018-а е най-големият в историята на Съюза

Съветът на Европейския съюз и Европейският парламент одобриха бюджета на ЕС за 2018-а. Съгласно споразумението, разходите ще бъдат 144,7 млрд. евро, докато поетите ангажименти ще са на стойност 160,1 млрд. евро. “ Това е най-големият бюджет в историята на Съюза“ , каза евродепутатът Андрей Новаков. ЕП подкрепи този вариант на бюджета с 295..

публикувано на 04.12.17 в 13:50

Европа за Балканите и Балканите за Европа

Ситуацията на Балканите е приоритет, готови сме да работим с България“ – това заяви председателят на Европейския парламент Антонио Таяни при посещението си в София. А след съвместното заседание  на българското и македонското правителства в град Струмица преди броени дни, министър председателят Бойко Борисов  подчерта:   „И това, което..

публикувано на 27.11.17 в 16:45

Последният мониторингов доклад на ЕК за България

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев определи доклада на Европейската комисия като може би най-положителния от началото на Механизма за сътрудничество и проверка и изрази увереност, че механизмът ще бъде премахнат до края на следващата година и заменен с общоевропейско наблюдение за върховенството на закона: „Европейската комисия представи..

публикувано на 20.11.17 в 13:50