Бургаски полицаи с призово класиране в първенство по карате и лична защита

Призовото второ място – отборно завоюва екипа на ОДМВР - Бургас в състав : Радостина Николова, Румен Тодоров, Венилин Русинов и Яни Русинов, състезавали се в Зоналното първенство и Националния преглед по полицейска лична защита и Републиканско първенство..

публикувано на 23.09.22 в 14:10
Събитието се провежда под патронажа на актрисата Гергана Стоянова

Благотворителна велосипедна обиколка набира средства за онкоболни

"Покарай и помогни!“ е мотото на благотворителната инициатива на Комплексен онкологичен център - Бургас за събиране на средства, които ще се използват за закупуването на апаратура за лечение на онкоболни пациенти в Отделението по онкохирургия. Тя ще се..

публикувано на 23.09.22 в 13:12

Нов клуб по фотография ще обучава ученици от Бургас

Нов клуб по фотография в ЦПЛР Бургас събира ученици, които проявяват интерес към снимането. Лекционните часове ще бъдат разделени на теория и практика, а обучението ще е основано на иновативни и интерактивни методи. В рамките на курса фотографията ще се..

публикувано на 23.09.22 в 12:24
снимката е илюстративна

Частично бедствено положение в райони от областите Бургас, Ямбол и Хасково заради мигрантите

Заради мигрантския натиск частично бедствено положение е обявено в райони от областите Бургас, Ямбол и Хасково. Частично бедствено положение в Свиленград и Тополовград заради мигрантите Целта е да се подсигури работата на гранична полиция, и за..

публикувано на 23.09.22 в 12:09

Възрастна жена почина при пожар в Бургас

Жена почина след задушаване при пожар. Той е възникнал в дома й на ул."Фердинандова" в Бургас, съобщи началникът на  Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението" комисар Николай Николаев: "Два екипа са изпратени на място, те са..

публикувано на 23.09.22 в 09:46

Мъж от село Малка поляна почина след катастрофа

Мъж на 41 година от село Малка поляна почина след като самостоятелно катастрофира, съобщиха от полицията.Инцидентът е станал на  22-ри септември  около 09.00 ч. в района на вътрешен земен път между  Малка поляна и  Караново.  Причината за инцидента е..

публикувано на 23.09.22 в 08:51

Обучителен STEM център за космически изследвания ще бъде открит в ОУ „Александър Георгиев-Коджакафалията“ в Бургас

Обучителен STEM център за космически изследвания открива днес от 11.30 часа ОУ „Александър Георгиев-Коджакафалията“ в Бургас. На събитието ще присъства и българският еврокомисар Мария Габриел. Пред еврокомисаря и кмета  Димитър Николов децата ще..

публикувано на 23.09.22 в 08:44

Министри ще проверят състоянието на горските пътища около Малко Търново

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев заедно с министъра на земеделието Явор Гечев ще посетят днес зоната около граничния контролно-пропускателен пункт "Малко Търново". Двамата министри ще направят съвместна проверка на..

публикувано на 23.09.22 в 08:31

Международен панаир на туристическите забавления и анимации ще се проведе в Ямбол

От днес до неделя в Ямбол и Археологическият резерват „Кабиле“ ще се проведе Деветото издание на Международния панаир на туристическите забавления и анимации. Панаирът ще бъде открит тази вечер с представянето на изложбата „От степите към Балканите…..

публикувано на 23.09.22 в 07:45

платена публикация
Кандидат-депутатът Георги Кузманов: Нека върнем живота в малките населени места на Странджа

Кандидат-депутатът от 2-ри МИР Бургас Георги Кузманов се срещна със симпатизанти на партия „Български възход“ в Морското казино. Тема на разговора бяха наболели въпроси от сферата на строителството, туризма, регионалната инфраструктура и малките..

публикувано на 23.09.22 в 08:00