Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 ч:

Наскоро в социалните мрежи ми попадна един цитат – „Много хора все още не са се научили, че една от основните цели на живота е, да му се насладиш." Не помня на кого е, но съгласете се има много истина в него! Насладете се на днешния ден, където и да се сте и бъдете в нашата компания, защото е време за релакс и сладки приказки с „Ева в неделя“.

Ето и гостите и темите в предаването ни днес:

- Като начало ще ни гостуват момичетата от трио „Елеганс“, за да ни разкажат за себе си и дебютната им авторска песен „Лятото е“ Мъжките момичета, както сами се определят, ще са откровени за работата и любовта си към музиката.

- Ръководителят на ансамбъл „Българе“ и организатор на фестивала на носията в Жеравна Христо Димитров ще ни разкаже за любовта между холивудския актьор Бен Крос и българката Деяна Бошева, които вчера се ожениха по стара българска традиция в присъствието на хиляди гости на фестивала.

- Ще ви запозная и с младата дизайнерка Михаела Бошева , която е вдъхновена от малката си дъщеричка Ема и е решила да създаде своя модна линия за деца и майки. Михаела е един от участниците в Festival Fashion Summer Burgas, който се провежда в града ни.

- И още един от интересните творци в него, ще чуем Лилия Язова от 3dgarden.bg , която се занимава с арт декорациите от скандинавски мъх. Това е една нова тенденция ”промъкваща се зеленина в градския начин на живот” – у дома, в офиса или на вилата.

- Ще добавим и светски новини за известните и вкусна и лесна рецепта за плодов сладкиш!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 5 ЮЛИ:

Никога не е твърде късно да си поставиш нова цел или да мечтаеш за нещо. Да започнем петъка с оптимизъм и положителни мисли. Добро утро! Звукорежисьор е Ваня Желева, новините представя Християна Йорданова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 часа: -   Българската полиция днес отбелязва 145 години от..

публикувано на 05.07.24 в 06:30

"Булевард Демокрация" на 4 юли

Темите в предаването: Какво се случва в ДПС и ще има ли избори,отзвук от събитията. Скандалната „Подпорна стена“ приличаща на хотел в местността Алепу на Шофьорския плаж край Созопол е законно изградена. Това е окончателното решение на 5-членен състав на ВАС.  Проектът „Алепу вилидж“ ще бъде завършен. Разли„чни гледни точки по темата представя  Даниела..

публикувано на 04.07.24 в 14:21

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 4 ЮЛИ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 4 ЮЛИ! Мислите с които се събуждаме сутрин са най-важни – те определят как ще мине денят ни. Както се казва, човек е това, което мисли. Добро утро в четвъртък! Фокусираме се върху добрите новини и наполовина пълната чаша в ефира на БНР – Бургас. Ето какво сме ви приготвили във времето до 10.00 ч...

публикувано на 04.07.24 в 06:50

"Булевард Демокрация" на 3 юли

Темите в предаването днес: А сега накъде -отзвук от политическите новини на деня. Протести на бургаски фармацевти заради промени в дейността им. Ще чуем мотивите им. Възможно ли е инцидентите след скокове от Моста в Бургас да бъдат предотвратени или поне сведени до минимум. Отговора  търси Александра Маркарян. В началото на активния летен сезон..

публикувано на 03.07.24 в 14:24

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 3 ЮЛИ:

Дали животът ни ще бъде банално ежедневие или чудесно приключение, зависи единствено от нас. Добро утро в сряда! Време е за разсънване с чаша кафе, лека закуска и добри мисли. Екипът ни днес – звукорежисьор е Теодора Кралева, новините представя Нина Рангелова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 часа: -..

публикувано на 03.07.24 в 06:30

Темите в „Булевард Демокрация“ на 2 юли

В българската политика се сключват сделки с дявола! Обяви го съоснователят на „Величие“ Ивелин Михайлов, визирайки другият основен човек в партията полковник Николай Марков. Всички знаци, че партията ще е поредното „всяко чудо за 3 дни“ в българската политика като че ли вече са налице. Едвам нарадвали се на изборната си победа и вече се говори..

публикувано на 02.07.24 в 13:22

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 2 ЮЛИ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 2 ЮЛИ! Термометърът почукал на прозореца и казал: „Моля те пусни ме вътре, че навън е много топло”… Ето така сме през юли – лято, жега, плаж и морски вълнения! Добро утро във вторник!  Стягаме куфарите с летни новини и разхлаждаме 2-ри юли със свежа музика от ефира на БНР – Бургас Ето какво сме ви приготвили..

публикувано на 02.07.24 в 07:01