Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 5-ТИ СЕПТЕМВРИ

Тони Димитрова
Снимка: Фейсбук/Тони Димитрова

Септември е тук и ни настройва поетично, въпреки хладната си прегръдка. Според модните брандове дори червеното в косите отново се връща на мода. Така, че да дадем повече цвят на неделята и с времето за уикенд релакс „Ева в неделя“. Предлагаме ви всичко шарено и любопитно от седмицата. До три следобед в ефира на БНР - Бургас  очаквайте:


Какво има в гардероба на Тони Димитрова, обичаната изпълнителка показва във видеоклипа на най-новата си песен. Тя е в изпълнение и със Стефан Илчев. Парчето носи заглавието „Близкият“, а видеото и песента са неразривно свързани с любимия Бургас.

Срещаме ви и с още една обичана изпълнителка – Мария Мутафчиева от "Мери Бойс Бенд". Бандата отбелязва 20 години от издаването на албума, носещ името на най-популярната им песен - "Непознати улици". Каква е историята на песента, предстои да разберем.

В очакване на второто си дете Поли Генова е повече от щастива. За майчинството и за музиката разговаряме с популярната певица.

В модната ни рубрика днес Става дума за Кимоното. Разбира се не традиционната азиатска дреха а нейната модна вариация с широки ръкави и всякакви дължини които гледахме по всички модни барове това лято.

В рубриката ни „Време за мъже“ ви представяме един автор, който се радва на изключителен успех. Димитър Караниколов е архитект и любител травъл фотограф. Обикаля света и запечатва уникални кадри с помощта на дрон.

В  рубриката ни „Радиомагазинче надежда“ ви срещаме с  Анета Димитрова, която с любов и вдъхновение изработва картонени торти, с които радва децата, уникални кутии за подаръци и още много интересни неща от картон.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 16 АПРИЛ!

Централната избирателна комисия започва от днес разяснителна кампания за предстоящите избори 2 в 1, насрочени за 9 юни. Девизът на кампанията е „Избираме заедно“. Политическа е и първата тема в ефира до 10 часа: ПП „Зелено движение“ взе решение партията да се яви на изборите за Европейски парламент и Народно събрание на 9 юни във формат,..

обновено на 16.04.24 в 06:55

"Булевард Демокрация" на 15 април

Темите в предаването: През май започва дългоочаквания ремонт на Дюлинския проход. Трасето ще се работи на отсечки. Рехабилитацията на първия етап ще струва 84 милиона лева. Какво предстои и каква е причината за забавянето на дейностите Даниела Костадинова разговаря с директора на Областното пътно управление в Бургас Митко Порязов. Какво..

публикувано на 15.04.24 в 14:36

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 15 АПРИЛ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 15 АПРИЛ! Всяка голяма победа започва с малка стъпка, а всяка успешна седмица си има понеделник! Добро утро и на добър час в плановете на 15-ти април! Задвижваме информационното колело и освежаваме делника с музика в ефира на БНР – Бургас. Ето какво ви предлагаме във времето до 10.00 ч. Нов..

публикувано на 15.04.24 в 07:00

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ ЗА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч.:

Здравейте, ето че отново сме готови да ви разкажем за положителни примери и каузи в ежедневието ни, да ви срещнем с добри хора и да ви заредим с положителни емоции. Звукорежисьор е Мариян Райнов, водещ е Стефка Бакърджиева.  В предаването ни днес: -  В рубриката „Мисия Добро“ ще ви срещнем с Анна Йончева,  фотограф, който реализира..

публикувано на 14.04.24 в 15:30

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч.:

Истинската тайна на щастливия живот е да изпитваш удоволствие от малките неща в ежедневието. Насладете се на днешната неделя! Каним ви на релакс и сладки приказки за два часа в ефира на БНР – Бургас. Звукорежисьор е Ваня Желева, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите и гостите в предаването ни днес:   -   Ще ви срещна с оперната прима..

публикувано на 14.04.24 в 11:30

Мюзик Пойнт тази седмица: На тежка ротация в музикален план, ето кои са горещите предложения

Dua Lipa – Illusion След по-малко от месец излиза третият студиен албум на Dua Lipa и тръпките от очакването стават по-големи след излизането на поредното подтикващо към танци парче от спечелилата Grammy звезда. В Illusion Dua не се поддава на илюзията и е  проницателна героиня, която ясно вижда недъзите на човека срещу нея. Пореден заразяващ трак от..

публикувано на 14.04.24 в 07:10

Ден до пладне на 13-ти април

Акценти: Жителите на несебърското село Паницово протестират днес заради лошото състояние на Дюлинския проход. Парламентът прие хората с най-ниски пенсии да получат Великденска добавка не от 75 лв. както бе планувано, а 100 лв. Ще чуем как хората в Ямбол коментират настоящата политическа ситуация. В контекста на евроизборите се проведе обучението..

публикувано на 13.04.24 в 08:50