Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 3-ТИ ЮЛИ

Християна Лоизу
Снимка: Фейсбук

За да изглеждаш като богиня са необходими 20 минути. Но за да изглеждаш естествено са нужни три часа… За тайните на женската красота, модата и всичко шарено и любопитно от седмицата ще си говорим и днес в най-женското предаване „Ева в неделя“! На 3-ти юли, добре дошли  в женската зона и времето за уикенд релакс! До три следобед в ефира на БНР - Бургас  очаквайте:

Днес ви срещаме с двама млади и талантливи изпълнители – Дани Левън и Християна Лоизу, които ще се явят на конкурса за популярна песен „Бургас и морето“ с дуетното си изпълнение „Ще те обичам“. Християна разказва още любопитни моменти от „Маскирания певец“, а с Дани си говорим за парцела, на който е станал собственик на…Луната.

В модната ни рубрика „Дрексод“  се фокусираме върху банските които са най-актуални за това лято.

За експериментите в модата разговаряме с две от студентките в катедрата „Моден дизайн” към Националната художествена академия и филиала и в Бургас – Нина Вангелова и Анастасия Цулукидзе. Техни авторски решения бяха част от модното ревю спектакъл на обучаващите се по специалността.

Ще ви разкажем и за ретро парада на автомобили, който се проведе в Бургас и най-любопитните експонати, които очароваха публиката.

И още, как се измисля въпрос за 100 хиляди лева и какво донесе на Георги Бърдаров работата в шоуто „Стани богат“, разказва популярният писател.


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Булевард Демокрация на 6-ти октомври

Започваме предаването на тема здраве, защото май ни чака нова ковид вълна, а в началото на октомври започнаха имунизациите против грип за възрастните хора. Те са  безплатни, а д-р Петко Желязков, председателят на сдружението на личните лекари в Бургас ще разкаже повече след минути. Тези дни резултатите от преброяването са на път да изместят..

публикувано на 06.10.22 в 14:30

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 6-ти октомври

В деня на Свети апостол Тома, в България е Ден на архитектите, строителите и зидарите. Тогава да си построим един прекрасен ден! Добро утро на 6-ти октомври! Първа точка по организацията - да усмихнем утрото от ефира на БНР Бургас. Отваряме очите с най-актуалното, ето какви са акцентите ни до 10.00 ч. Ще има ли увеличение на заплатите за..

публикувано на 06.10.22 в 06:58

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 5 ОКТОМВРИ:

Време е за една усмихната сутрин, любимо кафе и щастливи мисли ... Добро утро в сряда! Сутрешният екип на БНР – Бургас е в състав: звукорежисьор е Ваня Желева, новините ще научавате от Нина Рангелова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и темите от 7 до 10 часа: - Държавата обяви мерки за затягане режима на движение на зърното у нас. Те са..

публикувано на 05.10.22 в 06:30

Булевард Демокрация на 4-ти октомври

Политически започваме първия час на предаването. Андрей Рунчев  ще бъде за пръв път депутат, той е избран от листата на ГЕРБ СДС. Кои ще бъдат приоритети те му ще нау ч им след малко. Математическите сметки на изборните гласове са на път да преразпределят депутатските мандати в Бургаска област. Възможно е партия «Възраждане» да получи втори депутат, а..

публикувано на 04.10.22 в 14:40

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа на 4-ти октомври

ОТВОРИ ОЧИ С БНР БУРГАС от 7 до 10 часа: В очакване на светлото бъдеще, някои вече се готвели да регистрират новите си политически проекти, защото следващите избори нямало да закъснеят… Добро утро във вторник 4-ти октомври! Следизборни сметки и политическите ходове проследяваме и днес в ефира на БНР Бургас. Отваряме очите с..

публикувано на 04.10.22 в 06:58

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 3 ОКТОМВРИ!

Часът на истината настъпи! ГЕРБ спечелиха изборите, но на каква цена и ще успеят ли да направят правителство, е големият въпрос. ПП са втори и още в нощта на изборите те признаха загубата, заявиха, че няма да правят коалиция с ГЕРБ и ДПС и пожелаха успех на победителите във важната задача. ДПС става трета политическа сила-те допуснаха разговори..

публикувано на 03.10.22 в 06:53

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 2-РИ ОКТОМВРИ

Всички мъже са недоволни от това как харчат парите им жените и правителството. Разликата е само в това, че открито недоволстват само от правителството… Е, днес имаме право на избор, за да не сме недоволни. А в деня на вота, добре дошли в днешното издание на най-женското предаване „Ева в неделя“! В зоната за уикенд релакс до три следобед в ефира..

публикувано на 02.10.22 в 12:29