Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 4 ДЕКЕМВРИ СЛЕД 13 ЧАСА!

Писателката Йоана Вълчева ще разкаже днес в Бургас своята история за написването и издаването на трите си романа. Срещата е под надслов “Моят път - стъпки от думи” от 17.00 часа в Регионална библиотека "Пейо Яворов". Анонсът обещава една различна среща, в която ще се говори за мечтите и смелостта да ги сбъдваме. Това е и причината да поканим Йоана Вълчева в предаването „Ева в неделя“, в което залагаме на женската сила и умението й да покорява света.

Иванка Шентова, която изработва цветя от хартия, изолон и органза за всякакви поводи, е днешното ни открие в арт зоната на предаването.  

Бургазлия ще се бори за победа във финала на телевизионния формат „Гласът на България“. Калоян Николов, който е от отбола на Любо Киров, е един от шестимата финалисти. Видеа с негови изпълнения обиколиха света освен заради таланта му, но и заради невероятната му прилика с актьора Джейсън Момоа. Ще го чуем в рубриката „Време за мъже“ след 14 часа.

Горещи клюки, страхотна музика и настроение, с което да преборим депресивната сивота на деня предлагаме още до 15 часа в ефира на БНР-Бургас. 


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 2 ФЕВРУАРИ:

За да имате всичко желано, направете всичко възможно. Добро утро в четвъртък! Време е за кафе, положителни мисли и приятни очаквания. Ето и екипът ни днес: звукорежисьор е Теодора Кралева, новините представя Свобода Атанасова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч.:   -   Ще бъде ли решен казусът с..

публикувано на 02.02.23 в 06:30

Булевард Демокрация на 1-ви февруари

Темите в предаването днес: В навечерието на Деня на влажните зони поставяме важен за града и региона проблем, свързан със  Северния обходен път и Атанасовското езоро , ще увеличи ли притока на води към Южния охранителен канал. Казусът представя Християна Йорданова. Какво се случва с ремонта на язовир Ясна поляна, ще чуем от областният управител Мария..

публикувано на 01.02.23 в 14:34

В "Без направление" гостува урологът доц. Николай Миринчев

В предаването "Без направление" днес ни гостува д оц. д-р Николай Миринчев.  Известният бургаски лекар  е началник на отделението по урология в УМБАЛ Бургас. От месец януари 2023 година лечебното звено вече е клиника, която е с трето ниво на компетентност. Предстои издаването на сертификати от министерството на здравеопазването. Това ще разшири..

публикувано на 01.02.23 в 10:00

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 1 ФЕВРУАРИ:

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 1 ФЕВРУАРИ: Днес е празник на виното, а на 14-ти февруари било празник на любовта към виното… Добро утро на първи февруари! По нов стил отбелязваме Трифоновден, когато по стар народен обичай избират „Царя на лозята“. И тъй като това е от любимите празници у нас, пак по нова традиция ще го отбележим отново след две..

публикувано на 01.02.23 в 06:58

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 31 ЯНУАРИ:

Всяка сутрин получаваме шанса да направим промяната и да бъдем такива, каквито искаме да бъдем! Днес бъдете позитивни и добри. Прекрасно утро ви желае екипът ни днес: звукорежисьор е Ваня Желева, новините ще представя Свобода Атанасова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и акцентите в сутрешната ни програма от 7 до 10 ч. - Първо заседание..

публикувано на 31.01.23 в 06:30

"Акценти" на 30-ти януари

Темите в предаването: Разорани дюни край Несебър, какво се е случило, ще чуем концесионерът на плажа Кирил Спасов. Частна болница в Бургас иска да разшири сградния си фонд. Разширението трябва  да бъде гласувано от общинския съвет. Предложението, внесено от кмета на Бургас Димитър Николов, е за намаляване на площта на квадратен метър на легло, за да..

публикувано на 30.01.23 в 07:00

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ НА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч.:

Здравейте, в предаването ни днес отново сме готови да ви разкажем за положителни примери и каузи в ежедневието ни , да ви срещнем с добри хора и да ви  заредим с положителни емоции. Звукорежисьор е Мариян Райнов, водещ е Стефка Бакърджиева.  В предаването ни днес: -  В рубриката „Мисия Добро“ ще ви срещна с Виолета Георгиева от БЧК..

публикувано на 29.01.23 в 16:00