Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Булевард Демокрация на 24-ти януари

Снимка: архив

Темата ни днес е за искането за преразглеждане на концесията на бургаското летище. Ще чуем мотивите на две политически формации – ГЕРБ и Продължаваме промяната.

Коментара днес - националната гражданска инициатива "Мисия безопасни пътища" на Институтът за пътна безопасност.

Според служебния регионален министър предстои да се обяви обществена поръчка за трасето от Бургас до Царево. Защо обаче кмета на Царево не е оптимист, че това ще се случи. В последния час ще чуем Георги Лапчев. Ще продължим с една тема, която не е за вегетарианци, а именно съдържанието на шпековия салам „Бургас“.

Освен това ще има интересни коментари от социалните мрежи, културен афиш и спорт. За финал е рубриката за любопитни Знаете ли, че.

Началото е след новините в 15 часа. С нас може да се свържете на телефон 056 /82 59 95 или да ни пише във Facebook, Instagram и Twitter. Водещ е Калина Енчева.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Булевард Демокрация" на 28 март

Темите в предаването: Среща на кметове от община Болярово и представители на гранична полиция се проведе днес, за решенията й ще чуем Калина Енчева. Как ще гласуват на предстоящите евроизбори 18-годишните от Кърджали?  Достатъчно ли е увеличението на заплатите в сферата на висшето образование и как ще се отрази то на..

публикувано на 28.03.24 в 14:26

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 28 МАРТ!

Животът е прекрасен след първото кафе! Добро утро в четвъртък! 28-ми март идва с жълт код за силен вятър. Прибирайте прането от балконите и внимавайте да не издуха амбициите на стартовата права.   Следим актуалните събитията в ефира на БНР – Бургас. Ето какво още ви предлагаме във времето до 10.00 ч. В Царево предвиждат ремонти на..

публикувано на 28.03.24 в 06:57

Булевард "Демокрация" на 27-ми март

От сдружение "За чиста природа - село Дюлево“ за пореден път се обявиха срещу проекта за изграждане на фотоволтаична централа край селището. Новите моменти ви представяме след малко в първия час. В Созопол заседава общинския съвет, който също като този в Бургас реши да подпомага целогодишната работа на летището.За останалите решение ви информираме в..

публикувано на 27.03.24 в 14:50

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 27 МАРТ:

Имаме само един ден – този, който се случва днес. Нека бъдем щастливи в него. Добро утро в сряда. Делникът да започнем с чаша любимо кафе, лека закуска и добро настроение! Звукорежисьор е Ваня Желева, новините представя Ивайло Пеев, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 часа: -   В рубриката ни „Тема..

публикувано на 27.03.24 в 06:30

Булевард "Демокрация" на 26-ти март

Ето и някои от основните теми в предаването днес:  Кокаин за почти 7 милиона долара откриха бургаските митничари на пристанище "Запад". Засега задържани няма, но повече за случая, който бе оповестен по-рано от прокуратурата ще има в първия час.  Общинските съветници на Бургас одобриха  сдружение за финансиране на полети от и до Летище Бургас, още..

публикувано на 26.03.24 в 14:50

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 26 МАРТ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 26 МАРТ! Добро утро във вторник! Очакваме 26-ти март да разкрие красивото лице на пролетта, но винаги си оставете място и за изненади… Така е, денят на истината е днес, на извънредно заседание днес от 10 ч. ще се гласува заявлението на Мария Габриел, с което оттегли кандидатурата за министър-председател..

публикувано на 26.03.24 в 07:02

"Булевард Демокрация" на 25 март

Темите в предаването: Иван Гешев е днес в Бургас и представи  инициираната от него и сдружението му „Граждански блок“ петиция „ 1 млн.гласа за мир“. "Възраждане" винаги са готови за избори, заяви днес бургаският депутат Борис Аладжов. Той коментира  настоящата политическа ситуация. А общинските съветници от партията алармираха за..

публикувано на 25.03.24 в 14:35