Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

"Акценти" на 30-ти януари

Темите в предаването:

Разорани дюни край Несебър, какво се е случило, ще чуем концесионерът на плажа Кирил Спасов.

Частна болница в Бургас иска да разшири сградния си фонд. Разширението трябва  да бъде гласувано от общинския съвет. Предложението, внесено от кмета на Бургас Димитър Николов, е за намаляване на площта на квадратен метър на легло, за да бъде възможно обособяването на новия корпус. Повече по темата за отделението „Мама и аз“ в репортажа на стажант-репортера Християна Йорданова.

В минутите за култура ще говорим за книгата на проф. Георги Каприев и Митко Новков "Писма от Пиргос до Константинопол".

В понеделник сутрин информация за проблеми с в и к мрежата, енергоснабдавянето и затворени пътища, хороспоп и случилото се на този ден!

По публикацията работи: Десислава Златева
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Булевард Демокрация на 24 март

Темите в предаването днес: Басейнът в " Меден рудник " затвори, каква е причината, била ли е водата студена и имало ли е проверка на РЗИ, всички гледни точки обобщава  Петя Михова. Пътен инцидент в ямболското село Калчево предизвика недоволство сред местните жители, защо, ще ни разкаже Даниела Костова. В Световния ден за борба с туберкулозата,им ли..