Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ ЗА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч.:

Отново сме готови да ви разкажем за положителни примери и каузи в ежедневието ни, да ви срещнем с добри хора и да ви  заредим с положителни емоции. Звукорежисьор е Мариян Райнов, водещ е Стефка Бакърджиева. 

В предаването ни днес:

-  В рубриката "Добротворци в действие" ще ви разкажем кампанията "Подари вечеря на пенсионер в нужда", която се провежда в Айтос. Тя се случва за шеста поредна година и се организира от инициативата „Бъди човек“. Над 100 възрастни хора от града и околните села получат коледни хранителни пакети за празника.

В рубриката „Радиомагазинче Надежда“ ще ви запозная  с Надежда Пиндикова от Пловдив. Тя е майка на Теодор, на 7,5 г. с ДЦП, тежка форама и епилепсия. Надежда изработва изделия от хартия, а участието й във фейсбук групата „Купи подарък от майка на дете с увреждане“ и дава възможност за изява. 

- в рубриката Мисия Добро ще ви представим благотворителната инициатива на Обастната администрация в Бургас – „Елха на доброто“. В нея може да се включите до 22 декември, а целта е да се зарадват с подаръци деца в нужда.

-  Бъдете с нас до 18 часа, защото „Ние вярваме в ДОБРОТО и знаем, че то може да предизвика още Добро!“


Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

"Булевард Демокрация" на 21 февруари

Темите в предаването: Над 100 жители на село Дюлево, сред тях и чуждестранни граждани, които имат имоти там, протестираха пред Съдебната палата в Бургас. Хората са недоволни от решението на ОС в Средец на 5 хил.дка пасища и мери край селото да бъде изграден фотоволтаичен парк. Обжалването в  Административния съд е  от страна на  областния..

публикувано на 21.02.24 в 12:58

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 21 ФЕВРУАРИ:

Най-трудно е да вземеш решение да действаш. От там нататък просто трябва да си упорит. Днес, в сряда взимайте правилните решения и започнете деня с чаша кафе и усмивка. Добро утро от сутрешния ни екип – звукорежисьор е Стефан Генчев, новините ще представя Нина Рангелова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето и темите в предаването ни от 7 до 10 ч.:..

публикувано на 21.02.24 в 06:30

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 20 ФЕВРУАРИ!

И денят смени нощта... на ротационен принцип. Добро утро във вторник, пълним шепите с надежди, пък каквото покаже. Свежо събуждане обещаваме от ефира на БНР - Бургас! Ето акцентите ни до 10.00 ч. Паркирането в градовете е едно от предизвикателствата в големите областни центрове. От години обаче то е и ябълката на раздора в малките морски..

публикувано на 20.02.24 в 07:00

"Булевард Демокрация" на 19 февруари

Темите в предаването днес: Ремонтът на пречиствателната станция "Ясна поляна" трябва да започне до началото на април, ясни са всички фирми, които ще извършват различните дейности, какво предстои репортаж на Даниела Костадинова. Как Бургас отбеляза годишнината от обесването на Васил Левски ще чуем от Стефка Бакърджиева...

публикувано на 19.02.24 в 14:33

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 19 ФЕВРУАРИ!

С поредица от събития Бургаска област ще почете паметта на Апостола на свободата Васил Левски. Отбелязването на 151 години от гибелта на гениалния революционер, отдал живота си в борбата за национално освобождение, в Бургас ще започне в 11:00 часа при паметника му в Морската градина. Регионалната ни спирка тази сутрин е Поморие...

обновено на 19.02.24 в 07:14

ОЧАКВАЙТЕ В "ИСТОРИИ НА ДОБРОТО" ОТ 17 ДО 18 Ч.:

И тази неделя ще ви разкажем за положителни примери и каузи в ежедневието ни, ще ви срещнем с добри хора и ще ви  заредим с положителни емоции. Звукорежисьор е Мариян Райнов, аз съм Стефка Бакърджиева.  В предаването ни днес: -  В рубриката "Мисия Добро" ще ви разкажем за успешната кампания на Ротаракт клуб Бургас – Приморие, чиито членове..

публикувано на 18.02.24 в 15:00

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 18 ФЕВРУАРИ!

Хубавата жена е като хубавата книга - всеки иска да я прочете и да я има, но не всеки е грамотен да я разбере… Така стъпваме на територията, където красотата е неизбежна, а модните съвети и интересните събеседници – традиция. Добре дошли във времето за уикенд релакс, в ефира на БНР – Бургас - „Ева в неделя“.Ето какво ви предлагаме през..

публикувано на 18.02.24 в 12:08