Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 25 ФЕВРУАРИ!

| обновено на 25.02.24 в 12:31

Хващаме гората заедно с Галя Щърбева! Едноименната й телевизионна поредица се превърна в книга, а представянето й в Бургас и в среща с героите на „Да хванеш гората“ от региона. Какво обаче мотивира самата Галя Щърбева да кръстосва България и да представя хора, които са зарязали уредения градски живот, за да потърсят ново начало на село, ще разберем от самата нея в „Ева в неделя“. 

Медийната нишка държим днес заедно с един легендарен радио глас Румен Стоичков. Дългогодишният водещ на „Нощен Хоризонт“ разказва за знаменитите срещи по пътя си и признава, че въпреки 1 300 броя на предаването не е нощна птица, а хобито му  е да събира автографи. Ще го чуем във втория час на предаването.

"Ще се видим на Оскарите!" С тези думи българската актриса Маргарита Стойкова се нареди сред десетте изгряващи звезди на "Берлинале". 19-годишната Стойкова бе отличена в престижния европейски филмов фестивал заради ролята си във филма "Диада" на Яна Титова. Въпреки сериозното постижение, която прави, Маргарита не е приета от корифеите в НАТФИЗ при първото си явяване. Този и други факти за изгряващата звезда припомняме с интервюто по повод излизането на филма.

Ще ви разкажем и защо режисьорът Атанас Атанасов облече 5 актриси в еднакви рокли за новото си представление.

Ева днес е Петя Янакиева, а на неделния звукорежисьорски пулт е Алекс Пенев.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.