Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 27 ФЕВРУАРИ!

Дългоочакваният ремонт на залите „Младост“ и „Нефтохимик“ ще започне в началото на лятото. Какво ще бъде направено, колко ще струва и къде ще тренират през това време клубовете ще разберем от ресорния зам.-кмет в общината Манол Тодоров след новините в 8 часа.

Заради чести дефекти в устройствата за докладване на уловите на корабите, риболовният бранш търпи загуби. Те бяха въведени заради Регламент на Европейския съюз. Ако устройството дефектира, това означава, че корабът не може да излезе на риболов. Темата в рубриката за регионална икономика коментираме след 8.30 с директора на Асоциацията на производителите на рибни продукти БГ ФИШ Йордан Господинов.

Отказваме ли се сами от свободата си, подлагайки се на тотален Биг Брадър? Това е един от въпросите, който поставя новият роман на Недялко Славов „Хабитат“. Срещаме ви в автора в минутите за култура и изкуство след 9 часа.

30 художнички от цялата страна участват в първата изложба „Дамски гамбит“ в Бургас . Тя е комплимент към дамите в навечерието на техния празник, казва председателят на дружеството на бургаските художници Добрин Вътев, който ще представи експозицията. Откриването в галерията на улица „Александровска“ 21е в 18 часа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Булевард Демокрация на 26-ти юли

Взривовете край Елин Пелин, при които загина уважаван експерт в тази област, а дъщеря му е тежко ранена, други двама са в неизвестност, влизат и в нашето предаване. В коментара днес ви представяме няколко гледни точки на екперти в областта на боеприпасите.  Освен това темата ни днес е за свободното къмпингуване и по-скоро наредбата. След мнението на..

публикувано на 26.07.24 в 14:50

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 26 ЮЛИ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 26 ЮЛИ! Вкусът на живота е ту малко сладък, ту малко горчив, все едно събран в чаша кафе… Добро утро в петък! За да е успешен 26-ти юли, започваме го не само с планове за уикенда, но и със свежо събуждане в сутрешния ефир на  БНР – Бургас. Ето какво сме ви приготвили във времето до 10.00 ч. В разгара..

публикувано на 26.07.24 в 07:09
Снимката е илюстративна

"Булевард Демокрация" на 25 юли

Темите в предаването: Какви са основните мотиви на земеделците за исканата от тях оставка на зам.-министъра на земеделието Таня Георгиева. Разговор с председателя на бургаския земеделски съюз Николай Киров. Казус с продължение-какво се случва в стралджанските села, където е обявено частично бедствено положение, репортаж на Даниела Костова. Нови..

публикувано на 25.07.24 в 14:34

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 25 ЮЛИ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 25 ЮЛИ! В разгара на лятото е време за събиране на тен и красиви спомени, които ще ни топлят през зимата… Добро утро в четвъртък!  Усмихнете се, животът е прекрасен, когато е юли! Повече свежест очаквайте от сутрешния ефир на  БНР – Бургас. Ето какво сме ви приготвили във времето до 10.00 ч...

публикувано на 25.07.24 в 07:05

Булевард Демокрация на 24-ти юли

Хотелиери заплашиха с протести и фалити заради високата цена на тока. Те искат компенсации и помощ от държавата.Тази тема е стартова за предаването. Ще продължим с възможностите за привличане на немски туристи. Ще говорим и за пешеходните пътеки в Бургас и очертаването на четири нови. Такова предложение имат общинските съветници за някои от..

публикувано на 24.07.24 в 14:50

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 24 ЮЛИ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 24 ЮЛИ! Всички планове започват след кафето… Добро утро в сряда!  24-ти юли се очертава поредният горещ ден. Разхлаждаме го със свежа музика и най-актуалното от деня в ефира на БНР – Бургас. Ето какво сме ви приготвили във времето до 10.00 ч. Очаква ли се добра реколта от грозде тази година, заради..

публикувано на 24.07.24 в 06:58

"Булевард Демокрация" на 23 юли

Темите в предаването днес: Едни се борят с пожарите, други с безводие.Общините Сунгурларе и Карнобат обявиха, че въвеждат режим на водата за някои  населените места. Каква е причината и как ще се справят в жегите местните кметове- ще чуем сунгурларския градоначалник Димитър Гавазов и карнобатския Георги Димитров.Темата следи Калина Енчева...

публикувано на 23.07.24 в 14:36