Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ден до пладне" на 18 май

Темите, с които обобщаваме седмицата

Как започва делото за смъртта на двамата полицаи на Трапезица?

КНСБ в опит да бъдат увеличени заплатите в Бургасбус.

В какви схеми пазят жертвите на трафика на хората?

Коментар от Фармацевтичния съюз относно слушателски сигнал до БНР Бургас за издаване на рецепти от частна болница.

Кога ще бъде построена бургаската детска болница и кой ще работи в нея?

Доволни ли са бургаските ученици от темите и задачите на държавния изпит по БЕЛ?

Защо пак в началото на лятото говорим за липса на кадри?

Промени в паркирането в Созопол това лято.

Защо един хотелиер минава разстоянието от Шабла до Резово?

Среща с творчеството на Стефан Марков .

Ще ви поканим на кулинарен фестивал в Малко Търново и на Нощта на музеите, която е тази вечер.


По публикацията работи: Десислава Златева

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Булевард Демокрация" на 31 май

Честит рожден ден на БНР Бургас! "Булевард Демокрация"- 12 години в ефира" Темите днес: Форум на тема европейската транспортна свързаност и Коридор №8, инвестициите в ядрената енергетика, енергийната независимост, близостта между страните на Балканите и други се провежда днес в Бургас, най-важното от него обобщава Даниела..

публикувано на 31.05.24 в 14:43

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 31 МАЙ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 31 МАЙ! Знаете ли, че разликата между цел и мечта е крайният срок? Но докато гоните сроковете не спирайте да мечтаете! Добро утро в петък! Будим се заедно вече 12 години! Навлизаме в новините и разгръщаме информационните хоризонти към българския югоизток вече повече от десетилетие. А днес е време за..

публикувано на 31.05.24 в 07:01

"Булевард Демокрация" на 30 май:

Темите в предаването днес: - Университетско издателство „Св. Климент Охридски“ стъпи в Бургас. Научното книжно пространство се намира в градската библиотека. За него разказва Петя Янакиева;   - Екскурзоводи неодобряват становището на Комисията за защита на конкуренцията, публикувано миналата седмица, за това как нормативната уредба,..

публикувано на 30.05.24 в 15:00

ОЧАКВАЙТЕ В "АКЦЕНТИ" НА 30 МАЙ:

Най - хубавите мигове никога не остават в миналото. Те винаги предстоят. Добро утро  в четвъртък! За хубав старт на деня изпийте чаша кафе и повървете пеша. Екипът ни днес – звукорежисьор е Ваня Желева, новините представя Нина Рангелова, водещ е Стефка Бакърджиева. Ето темите в сутрешната ни програма от 7 до 10 часа: -   в рубриката ни "Тема..

публикувано на 30.05.24 в 06:30

"Булевард Демокрация" на 29 май

Темите в предаването днес: Трудова борса срещна днес работодатели и търсещи работа, какво се предлага и какви за какви заплати, репортаж на Нина Рангелова. Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура“ представи работа по удълбочаване на акваторията в района на пристанище Бургас. За проекта  разказва Свобода Атанасова...

публикувано на 29.05.24 в 14:30

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 29 МАЙ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 29 МАЙ! „Мислите са като цветята: набереш ли ги рано сутрин, трябва да останат свежи по-дълго”. Навлизаме в сряда с хубави мисли и бистри идеи, остава само пъзелът да ни се подреди по най-добрият начин. Добро утро на 29-ти май! Впускаме се и в информационния поток със сутрешния ефир на БНР –..

публикувано на 29.05.24 в 07:00

Булевард "Демокрация" на 28-ми май

Започна премахването на незаконни постройки от къмпинг "Якото място" в община Царево. Какво предстои ще научим от кмета Марин Киров.  Бургаски архитекти се обединиха в мерки за опазване на града и неговия автентичен и старинен вид.  В последния час ще отидем ефирно до Болярово, за да разкажем за новите проекти на общината, и до Българово, където се..

публикувано на 28.05.24 в 14:50