Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 11 СЕПТЕМВРИ!

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 11 СЕПТЕМВРИ!

Между красивите морски спомени и аромата на печени чушки, събуждаме сряда 11-ти септември, за нови предизвикателства и мечти! Добро утро и от ефира на БНР – Бургас! В темите ни до 10.00 ч. очаквайте!

Говорим за концепцията, която ще развие Приморско - „Парк в града“. Атракцията ще се намира в местността Парк Кория. Кога и как ще се изгради ще научим от кмета на морската община Иван Гайков.  

Преди да започне новата учебна година всяко дете трябва да бъде прегледано от своя личен педиатър, за да се снеме неговият здравен статус. Съветите на педиатъра д-р Ралица Пейчева, очаквайте в минутите преди 9.00 ч.  

Отворен уъркшоп, насочени към хора, които мечтаят да са на сцената или на екрана, ще се проведе от 13 до 20 септември в Бургас. Преподавателите и лектори в „Магията на театъра и киното“, са не само педагози, но и практици. За всичко което предстои по време на творческия процес,  разговаряме със заместник – ректорът на театралния колеж „Любен Гройс“ – Михаил Михайлов, в минутите за култура. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Ден до пладне" на 19 октомври

Темите, с които обобщаваме седмицата: В началото на 2025-а година ще бъде готова  пречиствателна станция на язовир "Ясна поляна", повече ще научим от областният управител и от еко министъра. Как се разпределят средствата от даренията за хората във Воден и Крайново, отговор от кмета на община Болярово Христо Христов Нови схеми в трафика на хора...

публикувано на 19.10.24 в 09:00

"Булевард Демокрация" на 18 октомври

Темите в предаването: В Международния ден за борба с трафика на хора говорим със  секретаря на местната ресорна комисия Росица Янева  за новите схеми при този вид престъпление и защо все още то остава трудно доказуемо. Марихуана и екстази приемат най-много учениците, а възрастовата граница при младежите, които употребяват наркотици все повече пада и..

публикувано на 18.10.24 в 14:41

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 20 ОКТОМВРИ!

Златната есен влиза във владение истински-и с красивия си малко меланхоличен пейзаж, но и със студа, който ни кара да пренаредим гардероба. Топли срещи ни очакват в следващите два часа. Златка Димитрова е нашата специална Ева днес. Истинска фурия е тя-новият сезон при нея идва със собствена линия ръчни плетива, за които ще ни разкаже...

публикувано на 20.10.24 в 08:55

ОЧАКВАЙТЕ В „АКЦЕНТИ“ НА 18 ОКТОМВРИ:

Истинският смисъл на живота е в създаването на всеки нов ден. Добро утро в петък, любимият ден на милиони по света, заради предстоящия уикенд и времето за почивка. Делникът ще мине бързо, ако го започнем с усмивка и добро настроение! Екипът ни днес - звукорежисьор е Теодора Краева, новините представя Александра Маркарян, водещ е Стефка Бакърджиева...

публикувано на 18.10.24 в 06:30

"Булевард Демокрация" на 17 октомври:

Съветът за електронни медии избра днес досегашният генерален директор на Българското национално радио Милен Митев за втори мандат. Това беше обявено днес по обед, някак съвсем очаквано след като минаха и представянията на седемте кандидата, в двата дни на 15 и 16 октомври, с които можеха да се запознаят всички, които се интересуват по темата, чрез..

публикувано на 17.10.24 в 15:06

ОТВОРИ ОЧИ ОТ 7 ДО 10 С БНР-БУРГАС НА 17 ОКТОМВРИ!

Добро утро на стартовата права на 17 октомври! Бягане с препятствия или маратон с почивки-ваша е стратегията, от сутрешния екип на БНР- Бургас Петя Янакиева и Нина Рангелова е пожеланието каквото подхванете да ви спори, а по пътя да срещате само добри хора. Ето и част от акцентите до 10 часа: Жителите на Маринка са в готовност да..

обновено на 17.10.24 в 07:11

"Булевард Демокрация" на 16 октомври

Темите в предаването: Спад в броя на планираните служители, които е трябвало да бъдат наети от работодателите в следващите месеци в Бургас,кои са причините и какви са икономическите тенденции, разговаряме с консултанта към Българската конфедерация по заетостта Александър Георгиев. Предложение към общинския съвет в Бургас да бъде разширена дейността на..

публикувано на 16.10.24 в 14:35