Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Първа контрола за юношите на "Бдин"

Снимка: Красимир Каменов

Юношите младша възраст на "Бдин 1923" загубиха в контролна среща от Тимок /Зайчар/. Мачът между формациите за родени след 1998 г. завърши 1:3. Деян Захариев откри резултата за тима на Павел Павлов в 7-ата мин., а в 34-ата Неманя Неделкович изравни. В края на срещата се разписаха Урош Йеремич и Душан Жилкич. Главният рефер Даниел Иванов показа общо 4 жълти картони, от които 3 на гостите от Сърбия.

"Приятно съм изненадан от играта на момчетата. При положение, че са буквално на две тренировки, а някои дори не са тренирали, се представиха много добре. Отстъпвахме физически, което повече от нормално с оглед на това, че не сме тренирали пълноценно. Държа да подчертая, че в контролата участваха момчета, родени през 2000 и дори 2002 година, при положение, че контролата бе за момчета, родени 1998 година. Това ми дава надежди, че занапред ще се развиваме като отбор.", каза за Радио ВИДИН ст. треньорът на ДЮШ на "Бдин" Павел Павлов.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Монтана" с първа контрола в Банско

Футболистите на Монтана ще изиграят днес първа контролна среща от лагера си в Банско. Тимът от вчера е в курортното градче. От 17 часа Монтана излиза срещу елитния румънски тим Политехника Яш. Монтанци са лагер в Банско с група от 24 играчи. Двама карат пробен период. Това са Симон Фанта, крило от дубала на ЦСКА 1948 и Иван Томов, халф от школата на..

публикувано на 26.06.24 в 15:00

Врачанин е пети на Европейското по борба

Врачанинът Калоян Иванов загуби битката за бронзовия медал на Европейското първенство по класическа борба за кадети в сръбския град Нови Сад. Състезателят на СК "Ботев 93" отстъпи на представител на Украйна. Калоян се класира на 5-о място, което е голям успех за клуба по борба в града под Околчица. Преди схватката за отличието врачанският борец се..

публикувано на 26.06.24 в 12:02

"Златните момичета" гостуват днес в Мездра

В рамките на съвместната инициатива под наслов "Заедно създаваме магията", посветена на предстоящите Олимпийски игри в Париж, олимпийските шампионки по художествена гимнастика от Токио 2020 от националния ансамбъл Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова ще гостуват днес на Железничарски клуб по художествена..

публикувано на 26.06.24 в 11:59

Таран от "Етър" ще води атаката на "Ботев"

Централният нападател на Етър Иван Василев премина в редиците на врачанския Ботев.  Новината съобщиха „болярите", според които за голмайстора им е платена известна сума.  Освен финансовия приход Етър запазва правата върху процент при следващ трансфер на 23-годишния нападател. Това е второто ново попълнение в тима на Тодор Янчев.  Преди дни зеления..

публикувано на 25.06.24 в 18:25

Състезател от Враца в борба за бронз от европейското първенство

Състезателят на врачанския клуб по борба „Ботев 93" - Калоян Иванов, стигна до битка за бронза на европейското за кадети. Надпреварата се провежда в сръбския град Нови Сад.  Калоян тръгна мощно в категорията си като тушира  германеца Лени Вернер при 48-килограмовите на класическия стил.  На полуфинала обаче врачанинът бе спрян от руснака Николай..

публикувано на 25.06.24 в 18:23

Цанко Цанков планира да постави световен рекорд от Видин

Българският маратонец и шампион по плуване в открити и студени води Цанко Цанков ще опита да постави нов световен рекорд . В Деня на съединението 6 септември ще плува без прекъсване 100 километра в река Дунав от Видин до Козлодуй . Това обяви днес неговият треньор Николай Илиев : "100 километра плуване по правилата на Световната федерация, което..

публикувано на 25.06.24 в 15:38

"Монтана" остана без треньор

Футболният тим на Монтана остана без треньор. Петър Колев напусна по взаимно съгласие. С него си тръгна и единият от помощниците му Светлан Кондев. Решението бе обявено днес. Това стана ден преди "монтанци" да заминат на лагер в Банско. За сега отборът ще бъде воден от досегашните помощници на Колев Христо Захариев и Христо Стаменов. Петър Колев дойде..

публикувано на 24.06.24 в 17:20