Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ново отводнително съоръжение ще реши проблема с разбития път в Медовница

Изграждането на ново отводнително съоръжение от община Димово ще реши трайно проблема с рушенето на асфалтовата настилка на път Е-79 в село Медовница. Това съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура" по повод сигнал на слушатели на Радио Видин за огромни дупки, които създават условия за инциденти. При 56-ти км на пътя се намира отводнително съоръжение, собственост на община Димово, което се зауства в шахта. При запушване на шахтата водата се оттича по пътя, което при ниски температури е причина за заледяване и деформиране на настилката. През ноември в участъка е извършено изкърпване за близо 7000 лева. В момента поради оттичането на вода по пътя и ниските температури отново са се появили единични нарушения на целостта и неравности на настилката. При благоприятни метеорологични условия предстои отстраняването им със студена асфалтова смес.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Огромни дупки затрудняват трафика по Е-79 през село Медовница

Огромни дупки са се образували на главен път Е-79 на територията на село Медовница, община Димово . Лошият път създава условия за произшествия, сигнализира в "Посоките на делника" слушател на Радио ВИДИН: "Има няколко, може би са 10-ина огромни..

публикувано на 21.01.16 в 13:07
Вижте още

Снимката на 28 юни 2024 година

Обещание : До края на годината участъкът между Мездра и Ботевград ще е завършен.  До края на годината пътният участък между Мездра и Ботевград, част от скоростния път Видин - Ботевград, ще бъде завършен, увери от парламентарната трибуна министърът на..

публикувано на 28.06.24 в 18:05

СУ "Иван Вазов" - Мездра спечели тазгодишното издание на Патриотичните игри в област Враца

Отборът на СУ „Иван Вазов“ - Мездра стана победител в шестото издание на Патриотичните игри в област Враца . Домакин на атрактивното състезание тази година беше Археологически комплекс „Калето“ в гр. Мездра. Родолюбивата инициатива е част от..

публикувано на 28.06.24 в 16:35

Тежка катастрофа край Монтана взе две жертви

Тежка катастрофа край Монтана отне живота на двама души. Други трима са пострадали. Пътният инцидент е станал вчера, 27 юни, към 17:30 часа на пътя за Чипровци, в района на разклона за "Балова шума" . Лек автомобил, управляван от 50-годишен жител на..

публикувано на 28.06.24 в 16:09

Възстановено е движението по околовръстния път на Видин

Възстановено е движението по път I-1 на околовръстния път на гр. Видин в участъка от разклона за Новоселци до разклона за Слана бара, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". То беше ограничено заради пътен инцидент. 

публикувано на 28.06.24 в 16:01

Наградиха изявени ученици на видинската математическа гимназия

В последния учебен ден във видинската Профилирана природо-математическа гимназия "Екзарх Антим I" наградиха ученици и учители за спортните им успехи и постижения на олимпиади и национални състезания. Всички те доказаха, че гимназията е лидер в..

публикувано на 28.06.24 в 15:33

Временно е ограничено движението по околовръстния път на Видин

Временно е ограничено движението по път I-1 на околовръстния път на гр. Видин, в участъка от разклона за Новоселци до разклона за Слана бара поради пътнотранспортно произшествие, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ). Трафикът  се..

публикувано на 28.06.24 в 15:18

Обещание: До края на годината участъкът между Мездра и Ботевград ще е завършен

До края на годината пътният участък между Мездра и Ботевград , част от скоростния път Видин - Ботевград, ще бъде завършен, увери от парламентарната трибуна министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова . Тя беше..

публикувано на 28.06.24 в 15:16