Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Подновяват мачовете от "В" група на 28 февруари

Снимка: Радио ВИДИН

Срещите от пролетния дял на първенството в северозападната "В" футболна група ще бъдат подновени от 28 февруари. Мачовете от програмата на 16-ия кръг ще са в последната неделя на месеца, като ще започнат от 14.30 часа– това съобщи за Радио ВИДИН секретарят на зоналния съвет на Българския футболен съюз във Велико Търново Игор Бакьов.

Предварителната информация от футболната централа, която администрира първенството на аматьорската дивизия, показва, че през пролетта ще има само един междинен кръг. Най-вероятно това ще се случи около Великден. Най-големият християнски празник се пада на 1 май.

Останалите двубои от пролетния полусезон ще се играят както и досега – в неделя, като изключения ще се правят само за двубоите, които де предават по телевизията, имаща право да ги излъчва.

Игор Бакьов допълни, че в началото на следващата седмица официалната програма за пролетните мачове в северозападната "В" АФГ ще бъде публикувана на сайта на зоналния съвет.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Японец ще играе във волейболния "Монтана"

Разпределителят Ито Хироки от Япония е първото ново попълнение на волейболния тим на Монтана, съобщиха от клуба. Той е роден на 26 юни 1999 г. в Токио. Хироки е бивш национал на страната си до 20 години. През 2022 г. е бил включен в националния отбор на Япония за Азиатските игри. От "Монтана" потвърдиха, че през новия сезон остава и другият..

публикувано на 11.06.24 в 17:07

Раздадоха награди за 30-ата година от първото влизане на Монтана в „А" група

30 години от влизането за първи път на Монтана в „А" футболна група  отбелязаха на стадион „Огоста". С едноминутно мълчание бяха почетени хората дали за футбола, които вече не са между живите. На зеления килим отново се събраха футболисти вкарали тима в „А" РФГ. Монтана спечели промоция за „А" група през сезон 1993/1994 г., като завърши на второ място в..

публикувано на 09.06.24 в 15:41

"Спартак" /Плевен/ спечели футболния турнир "Панчев и Парчето" в Монтана

Отборът на Спартак /Плевен/ е победител в детски футболен турнир „Панчев и Парчето". Осем тима взеха участие в традиционната надпревара. На финала Спартак победи с 3:0 Ботев /Враца/. Монтана спечели третото място след успех с 2:1 над столичния Левски – Раковски. На следващите места се наредиха Национал /София/, Ком /Берковица/, Фортуна /Плевен/ и ДФК..

публикувано на 09.06.24 в 15:19

Врачанин е шампион на международен турнир по борба

Врачанинът Владислав Иванов стана шампион в своята категория по време на международния турнир по борба „Васил Сейменов" в Самоков. Надпреварата се организира за първи път. Владислав Иванов заслужи златния медал след тотална доминация при момчетата в категория до 38 кг. По пътя към титлата врачанският борец се справи с противник от ЦСКА, състезател от..

публикувано на 09.06.24 в 14:34

"Ботев" Враца сменя треньор и футболисти

Ботев /Враца/ ще гради нов отбор и то около футболисти с български имена и произход – това обявиха от ръководството на елитния клуб, който оцеля по драматичен начин в изминалата кампания на Първа лига. След като „проспа" редовния сезон, командата със зелени екипи се вдигна на отчаян щурм и след серия от 3 победи и 2 равенства в решаващите плейофи успя..

публикувано на 09.06.24 в 14:30

Пето място на финалите на ученическите игри по футбол за Мездра

Отборът по футбол на ОУ ”Христо Ботев” Мездра се представи достойно на финалите на ученически игри по футбол 5-7 клас в Созопол. В групите момчетата записаха две нелепи загуби с по 2-3 от София и Добрич и бяха на 10 минути от финала, но не успяха. Последва победа с 10-0 в мача за 5 то място срещу отбора на Созопол. За последно училище от област..

публикувано на 08.06.24 в 15:30

Монтана и "Спартак" /Плевен/ спечелиха групите в турнира в Монтана

Отборите на Монтана и "Спартак" /Плевен/ станаха първи в групите си на турнира по футбол за деца „Панчев и Парчето“ в Монтана. Малките монтанци спечелиха две победи в своята група. Толкова имат "Левски – Раковски" /София/ и "Фортуна" /Плевен/, които се наредиха на следващите две места по голова разлика.  ДФК Видин е четвърти.  В група „В“..

публикувано на 07.06.24 в 21:05