Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Кариана" /Ерден/ привлече нападател от "Монтана"

Снимка: Любо Андреев

Александър Веселинов започва подготовка с лидера в Северозападната трета лига в понеделник. Веселинов е юноша на "Монтана", но преди дни от стадион “Огоста” обявиха раздялата с него. Ръководството на "Кариана" веднага реагира и му предложи да се развива в тима от Ерден. Александър Веселинов е роден на 26 юни 1997 година. Той ще се конкурира за титулярното място с Румен Рангелов. "Кариана" започва подготовка в понеделник, когато ще има и още нови попълнения. За сега сигурен е атакуващият полузащитник Цветомир Тодоров. Видинчанинът се раздели по взаимно съгласие с "Етър" /Велико Търново/ и въпреки офертите от други отбори предпочете да продължи развитието си в "Кариана". Тимът от Ерден има амбицията да продължи следващия сезон във Втора професионална лига.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Три медала за талантлива видинчанка от турнир в Хисаря

12-годишната видинчанка, състезателка на Спортен клуб по лека атлетика "Радуканови", Елеонора Ангелова завоюва пълен комплект медали от третото издание на лекоатлетическия турнир "Приключение" в Хисаря. Тя спечели титлата  в спринта на 200 метра с 29.99 сек. Заслужи  сребро на скок дължина с 4.27 метра и  бронз на щафета 100+200+300+400 м с отбора на..

публикувано на 06.10.24 в 15:01

Волейболен турнир събра отбори от две държави във Видин

Димитровденски волейболен турнир събра отбори от България и Сърбия във видинската спортна зала "Фестивална". Традиционното спортно събитие постави начало на проявите, включени в програмата на Община Видин за Димитровден. В турнира участваха момичета, родени 2010 и 2011 година. Организатори са Община Видин и волейболен клуб „Бдин-Вида“, а негови гости са..

публикувано на 06.10.24 в 14:56

"Кула-04" разгроми "Дуло" Видин

Отборът на ФК "Кула-04" победи тима на ФК "Дуло" Видин с 11:1 в среща от четвъртия кръг на Областна футболна група "Видин". „Мачът мина по протокол, убедителна победа. В момента сме на такъв етап, че се наслаждаваме на играта. Мога да кажа, че всичко ни се получава, четвърти кръг - четвърта поредна победа. Уважаваме противниците, играем, опитваме се да..

публикувано на 06.10.24 в 14:53

Трети медал за врачански борец в Скопие

Трети борец от Враца донесе медал от Балканското първенство в столицата на Република Северна Македония – Скопие. Владислав Иванов спечели бронзово отличие от престижната надпревара, нареждайки се трети в кат. до 41 кг при 15-годишните. Преди да се качи на стълбичката той премина през 5 изключително оспорвани срещи на тепиха. Припомням, че преди него в..

публикувано на 06.10.24 в 14:46

"Монтана" не успя срещу Целе

Баскетболистките на Монтана претърпяха загуба в първата си среща от новия сезон в Адриатическата лига. При гостуването си на Цинкарна Целе монтачанки отстъпиха с 51:75 / 11:22, 17:19, 6:19, 17:15/ точки. Домакинките направиха много силен старт и успешна трета четвърт, с което отказаха съперника си от България. Монтанчанки спечелиха последната част. На..

публикувано на 06.10.24 в 14:43

14 медала за врачански атлети от Балканиадата за ветерани

Силно представяне на Балканиадата за ветерани записаха бивши спортисти от Враца. Организаторите направиха реверанс в регламента и в надпреварата се пуснаха атлети още 12 държави извън полуострова, като САЩ, Бразилия,  Норвегия, Полша, Унгария, Исландия, Италия и др., което превърна конкуренцията като за световно първенство. В надпреварата, която се..

публикувано на 06.10.24 в 14:36

"Бдин" отстъпи на "Локо" Мездра във Видин (СНИМКИ)

"Локомотив" Мездра победи с 2:1 "Бдин" на стадион "Георги Бенковски" във Видин. Дербито на 6-ия кръг на Северозападната Трета лига предложи динамичен футбол с много голови положения и пред двете врати. За гостите се разписаха Васил Калоянов (25 мин.) и Сергей Георгиев (56 мин.), за видинчани точен бе Радослав Захариев (34 мин.). Мачът започна с..

публикувано на 05.10.24 в 18:56