Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Турнир по стрийтбол стартира днес в Лом

2
Снимка: Община Лом

Турнир по стрийтбол стартира днес в Лом.

Срещите са на 21 и 22 юли, а спортното събитие е за любители, каза Миленко Миленков от фондация „Младеново”. 

„Очакваме младежи до 14- годишна възраст да се включат в турнира, който започва днес, от 18 часа, и утре от 19 ч. на спортната площадка до пазара. Отборите са от 3-ма души и един резервен играч. Планирани са награди и изненади за участниците. Държа да отбележа, че турнирът не е за професионалисти, а за всички любители на баскетболната игра” – каза Миленко Миленков.

Турнирът ще се проведе на спортен комплекс „Дунавски юнак”, а организаторите от фондация „Младеново” и Община Лом се надяват повече млади хора да се включат в състезанието. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Видинчанка заслужи медал от силен международен турнир в Словения

Талантливата състезателка на видинския клуб "Борба, самбо, джудо" Никол Николова прибави още един медал към богатата си колекция. Тя спечели бронз от силния международен турнир по джудо "Аполон" в Марибор, Словения. В състезанието участваха близо 1000 джудоки от 117 клуба от цяла Европа. След турнира Никол ще остане на тридневен тренировъчен лагер в..

публикувано на 12.05.24 в 19:27

Днес ще стане ясен шампионът на област Видин

Днес ще стане ясен шампионът на Областната футболна група на Видин. Преди мачовете от последния кръг на първенствата "Кула 04" е начело в класирането с 34 точки - две повече от настоящия носител на титлата "Ботев" Грамада. За да си гарантират купата, играчите от Кула трябва да победят "Рациария" Арчар като гости. В същото време "Ботев" ще е домакин на..

публикувано на 12.05.24 в 16:14

Бивши футболисти на "Монтана" с грижа за децата

Бившите футболисти на "Монтана" Сергей Георгиев и Иван Михов вече работят са най-малките деца от града. Школата им се казва „Active Kids". Целта е да дадат нужната двигателна култура на малчуганите деца на възраст от 4 до 8 години. "Идеята се роди спонтанно. Решихме да направим нещо малко по-различно за града. Вече доста година живеем тук и като..

публикувано на 12.05.24 в 15:48

"Локомотив" Мездра и "Севлиево" не успяха да си отбележат

0:0 приключи в Мездра дербито между  „Локомотив” и едноименния тим на Севлиево в 27-ия кръг на Северозападната Трета лига. Получи равностоен и изпълнен с напрежение мач, в който герои бяха вратарите на двата отбора.По един по- сериозен момент имаше пред двете врати през първото полувреме. Кристиян Димитров пропиля шанс за домакините в 28-ата минута,..

публикувано на 12.05.24 в 15:41

Младежки национал от Враца посреща рождения си ден в клиника в Барселона

Врачанинът Георги Николов посреща днес 22-рия си рожден ден в Барселона. Той се възстановява в местна клиника след операция заради скъсани кръстни връзки и менискус на коляното. Младежкият национал, който до преди месец беше водещ реализатор на родната Първа футболна лига, ще догледа мачовете до края на сезона по телевизията. Престоят му в Барселона е..

публикувано на 12.05.24 в 15:37

"Монтана" гостува на "Дунав" с мисъл за победа

Монтана гостува на Дунав /Русе/. Мачът е днес от 18 часа. Наставникът Петър Колев няма да може да разчита единствено на наказания Франк Ландри. Халфът изтърпява втори мач наказание за натрупани 9 жълти картона. Победа в Русе ще остави шансовете на Монтана за третата позиция даваща право на бараж за елита. Срещата е поверена на Тодор Киров,  Богомил..

публикувано на 12.05.24 в 15:33

Свободен вход за последните мачове на "Ботев" Враца

Ръководството на Ботев взе решение да не продава билети за последните две домакинства от кампанията в Първа футболна лига. Това означава, че в понеделник, на 13 май, и на 25 май /събота/ привържениците на врачани ще влизат, без да плащат за вход. Цената на билетите в редовния сезон беше 10 лева. В понеделник врачани посрещат Хебър на стадион „Христо..

публикувано на 12.05.24 в 15:29