Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ботев приема ЦСКА - София в неделя

Снимка: "Ботев"/Враца/

Васимир Маруан Ел-Хатиб получи наряд да ръководи следващото домакинство на врачанския Ботев. В неделя от 16.45 часа тимът на Даниел Моралес приема ЦСКА - София в среща от програмата на 15-ия кръг на Първа футболна лига. На главния съдия ще помагат Никифор Велков и Мартин Мачев. Наряд за четвърти съдия получи Димитър Димитров.

Към този момент от домакините не са дали индикации, че ще увеличават цената на билетите за интригуващата среща. През този сезон зрителите плащат по 10 лева, за да гледат срещите на любимия си отбор.



По публикацията работи: Екип на радио Видин


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Елитен рефер за домакинството на "Монтана" срещу "Славия"

Драгомир Драганов бе назначен за главен съдия на мача "Монтана" – "Славия" от 1/16 финалите от турнира за купата на България, утре. На елитния рефер ще помагат Светослав Стойчев и Живко Петров. Четвърти съдия е Красимир Маргаритов. Работата на арбитрите ще оценява Венцислав Гаврилов. Срещата на стадион "Огоста" е утре от 17.00 часа.

публикувано на 28.10.24 в 12:26

3 от 3 за "Видабаскет"

"Видабаскет" записа трета поредна победа в първенството на Българската баскетболна лига. В среща от третия кръг на А група, Регион Запад, възпитаниците на треньора Иван Тилев се наложиха със 76:54 точки (19:16; 15:10; 20:15; 22:13) като гости на столичния "Фаб Файв". Мачът в зала "Триадица" в София премина с подчертано надмощие на "Видабаскет", но и..

публикувано на 27.10.24 в 19:13

Видински рали пилот взе купа в Сърбия

Видинският рали пилот Иван Иванов, който е и председател на АСК "Жико Моторспорт", спечели купа за второ място в Националния шампионат по планинско изкачване в Неготин, Сърбия при автомобилите до 2000 cm³. "Петият и последен кръг на сръбския Национален шампионат по планинско изкачване беше в Неготин. Завоювахме второ място в нашия клас и се..

публикувано на 27.10.24 в 16:41

Футболни таланти от Мездра вдигнаха купа в Гърция

Отборът момчета, родени през 2012 година, с треньор Стоян Стоянов от ДЮШ на Локомотив /Мездра/ направи истински фурор и триумфираха на Международен турнир в Паралия Катерини (Гърция). Малките „железничарчета” изиграха 6 мача и постигнаха 6 победи. Представянето им е най-добро от всички участващи 30 български отбори. На четвъртфинала те победиха..

публикувано на 27.10.24 в 15:13

10 медала донесоха видинчани от турнир по джудо в Румъния

10 медала спечелиха състезателите на видинския клуб "Борба, самбо, джудо" от международен турнир в Румъния. Със златни медали от Мемориала по джудо "Гаврилеску" си тръгнаха сестрите Нанси и Никол Николови, Траян Крумов, Никол Цветанова, Анаис Бордияшева, Константин Сулов и Емануела Илиева. Сребърни отличия заслужиха Ния Крумова и Максимилиан Милков. С..

публикувано на 27.10.24 в 14:55

Георги Филев отново триумфира във Видин

Миналогодишният шампион - ФИДЕ майстор Георги Филев, отново спечели Мемориалния турнир по шахмат "Найден Войнов". 24-ото издание на състезанието тази година се проведе в Културен център "Жул Паскин" и по традиция бе част от проявите, посветени на духовния празник на Видин Димитровден. На второ място завърши Мирко Йович от съседна Сърбия, трети е..

публикувано на 27.10.24 в 14:51

Атлети от спортното училище във Враца се отличиха

Възпитаници на Спортно училище "Св. Климент Охридски"- Враца и състезатели на СК ,,Олимпия-Враца" взеха участие в международния турнир по лека атлетика ,,Ботева слава", който се проведе преди дни в закритата лекоатлетическа писта в града.  С отлични резултати и спечелени отличия са Мартин Митков - първо  място и Слави Георгиев - второ място  в..

публикувано на 27.10.24 в 14:43