Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

От Монтана започват срещи със земеделци за разясняване на Стратегическия план

| обновено на 06.02.23 в 09:14
Снимка: Радио ВИДИН

От днес, 6 февруари, Министерството на земеделието започва национална информационна кампания за Стратегическия план за развитие на земеделието и селските райони в България за периода 2023-2027 г. Инициативата има за цел да запознае земеделските стопани с условията за прилагането на инструментите по него. Ще бъдат представени различните интервенции, разписани в Стратегическия план, като земеделските стопани ще могат да задават въпроси на екипа от експерти на Министерството на земеделието. 


Първата среща е в Монтана, днес, от 11 часа, в хотелски комплекс "Житомир" в центъра на града. На нея ще присъстват земеделци от областите Монтана, Видин и Враца. До 16 февруари екипите на ведомството ще проведат още осем срещи в страната.


Вижте още

Открита приемна във Видин представи възможностите за европейско финансиране

Във Видин се проведе последната от поредицата открити приемни, организирани от Областния информационен център (ОИЦ), свързани с възможностите за финансиране от Европейския съюз на програмите, съфинансирани от Европейските фондове за периода 2021-2027. Сред тях са интегрираните териториални инвестиции и енергийната ефективност за гражданите и бизнеса,..

публикувано на 04.12.23 в 13:26

Църква в Лом е основно ремонтирана

Празнична света литургия отслужи Негово Високопреосвещенство Видинският митрополит Даниил в основно ремонтирания и обзаведен храм „Свети Никола Стари“ в Лом .