Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Изтича срокът за заявления за гласуване по настоящ адрес

Снимка: архив

Днес е крайния срок за подаване на заявления за гласуване по настоящ адрес на предсрочните парламентарни избори на 2 април. 

Заявленията могат да се подават онлайн през интернет страницата на "Гражданска регистрация и административно обслужване" или чрез писмо до местната власт. 

То трябва да съдържа Единен граждански номер, номер на документа за самоличност и подпис.


Вижте още

Църква в Лом е основно ремонтирана

Празнична света литургия отслужи Негово Високопреосвещенство Видинският митрополит Даниил в основно ремонтирания и обзаведен храм „Свети Никола Стари“ в Лом . Църквата е обновена по проект на Видинската митрополия, финансиран от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. Кметът Цветан Петров и народният представител Ирена Димова..

публикувано на 04.12.23 в 11:16

Апартамент горя във Видин

Огнеборци гасиха пожар в апартамент в град Видин . Сигналът за пожара в жилище в комплекс "Баба Тонка" е получен малко преди 19:00 часа на 2 декември. Причината за избухване на огнената стихия е натрупано голямо количество дрехи, дюшек и други текстилни материали в близост до запалена печка на твърдо гориво. Пламъците са унищожили домашно имущество...

публикувано на 04.12.23 в 11:06

Предстои нов избор на председател на Общински съвет - Видин

Предстои ново заседание на Общинския съвет във Видин , на което да бъде определен председател , след като областният управител върна за преразглеждане решението на местния парламент за избора на Светослав Славчев. За днес беше насрочено заседание, на което да бъде гласуван бюджетът на общината. Тъй като решението за избора му е обявено за..

публикувано на 04.12.23 в 10:08

15-годишен младеж от Монтана с първа фотоизложба

15-годишният Милен Цветанов от Монтана ще представи първата си фотоизложба. Експозицията, озаглавена "Празнична Монтана", ще бъде подредена в Общински младежки дом - Монтана. Събитието се осъществява с подкрепата на Регионален исторически музей в града, а идеята дава Нели Василева, която ръководи клуб по медии, който Милен посещава, разказа за Радио..

обновено на 04.12.23 в 09:48

Млади творци откриват благотворителен щанд в Монтана

Коледен благотворителен щанд на учениците от студиото по изобразително изкуство "РЕНИАРТ" ще бъде открит в рамките на традиционната изложба "Зима" на дружество на художниците "Тенец" в Монтана. Средствата от него ще бъдат дарени за лечението на дете, обясни ръководителят на студиото Таня Василева: "Работилницата работи усилено и почти сме на..

обновено на 04.12.23 в 09:37

Грейва коледната елха в Кула

Кметът на Кула Владимир Владимиров ще запали светлините на коледната елха в града. Това ще стане днес, 4 декември, в 17:30 часа пред сградата на Общината.  Негови помощници ще бъдат малчуганите от Средно училище  "Васил Левски", които ще зарадват гостите с коледни стихотворения и песни, а самодейците от Народно читалище "Просвета 1882" ще изнесат..

обновено на 04.12.23 в 09:36

В къща музей "Иван Вазов" в Берковица ще бъде представена изложба

Изложбата "Поздравъ от Берковица" ще бъде подредена в къща музей "Иван Вазов" в Берковица. На изложбата, която се организира по повод 146 години от Освобождението на Берковица от турско робство, ще бъдат показани стари пощенски картички с изображения от града, обясни Калинка Петрова, уредник в къща-музей "Иван Вазов".  "Изложбата се състои от 150..

обновено на 04.12.23 в 09:35