Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Разследват масов бой между таксиджии

Снимка: Радио ВИДИН

Полицията във Враца разследва обстоятелствата, предизвикали масов бой между таксиметрови шофьори снощи. За инцидента властите получили сигнал минути след 22 часа в петък на тел. 112.

Пристигналите на място униформени служители установили сбиване в ж.к. „Дъбника". Конфликтът бил между шофьорите на две таксиметрови фирми. При разправията са нанесени повреди на два автомобила.

От МВР казаха, че е образувано досъдебно производство по чл. 216 от Наказателния кодекс.

Според очевидци, конфликтът бил предизвикан от таксиджийка, която извадила бухалка и нападнала конкуренти. В града от месеци се води война за клиенти между две фирми. Нервите на жената зад волана не издържали, когато от другата фирма заглушили сигнала й на радио честотата и тя взела нещата в свои ръце.

От полицията отказаха да дадат подробности по инцидента с уверението, че случая се разследва.

*снимката е илюстративна


Вижте още

Снимката на 20 февруари 2024 година

Община Монтана е готова с първия обект от строителната програма за годината, съобщават от местната управа.  Спортната площадка до зала „Младост“ стана като нова след подмяна на 680 кв. м изкуствена настилка, оградна мрежа и футболни  врати. Площадката е построена през 2011 година по проект за трансгранично сътрудничество България – Сърбия...

публикувано на 20.02.24 в 18:05

80 хиляди лева са заделени за текущи ремонти в община Кула

За текущи ремонти в бюджета на община Кула са заложени 80 хиляди лева. С парите ще се ремонтира покривът на склад в село Цар Петрово и ремонт на автоспирката в селото, оградата от южната страна на панаира, покривът на кметството в село Извор махала, два моста, които бяха отнесени миналата година от поройните дъждове в селата Чичил и Коста Перчово,..

публикувано на 20.02.24 в 16:28
Любомир Иванов

Екоинспекцията в Монтана е с нов директор

Любомир Иванов е новият директор на Регионалната инспекция по околната среда и водите в Монтана . Със заповед на министъра на околната среда и водите той сменя на поста Милена Николова, която управлява в последните близо две години.  Иванов е ландшафтен инженер. Досега е бил директор на екоинспекцията два пъти. Бил е народен представител,..

публикувано на 20.02.24 в 15:34

Ученици от Владимирово участваха в залесяване на над 1000 тополи

Над 1000 фиданки топола засадиха ученици от 9-и до 12-и клас от Професионалната гимназия по транспорт "Владимир П. Минчев" в село Владимирово, община Бойчиновци.  "За вчерашния и днешния ден се събраха ученици от 9-и, 10-и, 11-и и 12-и клас също така и засадиха около може би над 1000 овошки или фиданки от сорт "Топола" в землището на село..

публикувано на 20.02.24 в 15:02

Приеха бюджета за 2024 година в Мездра

Общинският съвет в Мездра прие бюджета на Общината за 2024 г., съобщават от местната администрация. Решението беше взето с 14 гласа "за" и 3 "против" от присъстващите в залата 17 съветници на февруарската сесия на местния парламент.  Финансовата рамка на Бюджет 2024 е над 38 млн. лв. Това е с над 5 млн. лв. повече в сравнение с първоначалния размер..

публикувано на 20.02.24 в 14:30

Театърът в Монтана с представление в София

Комедията „Анна Бижуто“ на монтанския театър ще се играе на открита сцена, в театър „Сълза и смях“ в София, тази вечер.  Това ще е второто представление за тази година на монтанските актьори след новата премиерна постановка „Пробен срок“.  „Сътрудничеството се осъществява благодарение на подкрепата оказана ни от „Сълза и смях“ и Народно..

публикувано на 20.02.24 в 12:04

Инвестират 30 милиона лева в инфраструктура в община Лом

Общо 30 милиона лева са предвидени за инвестиции в инфраструктурата на община Лом за тази и следващата година, информират от местната общинска управа. Изграждането на нов гравитачен водопровод от Добри дол до Лом, основен ремонт на пътя Лом-Комощица, водоснабдяване на Трайково и втори етап от реконструкцията на водопровода в с. Замфир са 4..

публикувано на 20.02.24 в 11:54