Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Съседи счупиха челюстта на ломчанка

Снимка: Радио Видин

41-годишна ломска жителка е пострадала при междусъседски скандал в Лом. Случаят е от 8 април, но от полицията в Монтана съобшават за него днес. Пострадалата сама е подала сигнал в РУ Лом като е съобщила, че ѝ бил нанесен побой от нейни съседи – мъж на 44 г. и две жени на 42 г. и 24 г. Жената е със счупена челюст, тя е прегледана в МБАЛ Лом и освободена, без опасност за живота. 

Местопроизшествието е посетено от служители на РУ Лом, които установили участниците в побоя. Снети са сведения от всички засегнати страни, като извършителите не са задържани поради здравословни причини. 

По случая е образувано досъдебно производство.

По публикацията работи: Гергана Панова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Във Враца стартираха Ботевите дни

Със запалване на "вечния огън" край паметника на Христо Ботев в центъра на Враца беше дадено началото на Ботевите дни в града. С десетки културни, образователни, туристически и спортни прояви от днес до 2 юни ще бъде почетена 148-та годишнина от гибелта на поета - революционер. По традиция при откриването с благослов, китка здравец и кратка церемония..

публикувано на 27.05.24 в 14:25

платена публикация
Оркестри от 3 държави се очакват за Дико-Илиевите празници в Монтана

Общо 18 формации от България, Турция и Румъния ще участват на Осемнайстите международни празници на духовите оркестри "Дико Илиев" - Монтана 2024. Те ще се проведат от 31 май до 2 юни на централния площад "Жеравица". При дъждовно време концертите ще са в Драматичен театър "Драгомир Асенов". Събитието се организира от Община Монтана и се провежда под..

публикувано на 27.05.24 в 14:05

Син наруши ограничителна заповед в Берковица

Задържан е жител на Берковица за нарушение на заповед за незабавна защита, издадена спрямо баща му, съобщават от полицията в Монтана. В късния следобед на 26 май в Районното полицейско управление в Берковица е постъпил сигнал за възникнал семеен скандал на частен адрес. При посещение на място дежурен автопатрул на местното полицейско управление..

публикувано на 27.05.24 в 12:25

Рекорден брой колоездачи се включиха във Велообиколката на Северозапада

Над 50 000 км общо навъртяха участниците в четвъртото издание на  шосейния колоездачен поход  Велообиколка на Северозапада . О коло 550 начинаещи и професионални колоездачи от девет държави се включиха във велопохода .  Участниците в събитието преминаха край някои от основните забележителности на района, сред които Белоградчишките скали,..

публикувано на 27.05.24 в 11:20

Изгоряха два контейнера за смет във Видин

Два пластмасови контейнера за смет  на улиците "Бдин" и "Шейново" във Видин са били унищожени в резултат на небрежност при боравене с открит огън, съобщават от полицията в областния град. Сигналите постъпили на тази сутрин, съответно в 3:50 и 4:03 часа. Дежурен екип на Пожарната служба във Видин е потушил пламъците.  В 4:08 е постъпил сигнал и..

публикувано на 27.05.24 в 10:15

Задържаха хартия за цигари на Оряхово

Митническите служители са задържали 240 бобини с ленти коркофан, в района на Ферибот Оряхово, съобшават от Агенция "Митници". Нарушението е разкрито в рамките на съвместната операция между органите на ГДБОП, ГД "Гранична полиция", Агенция "Митници" и НАП, с цел противодействие на контрабандата. Случаят е от  21 май, но съобщението за него е оповестено..

публикувано на 27.05.24 в 10:00

БГ музика за тромпети ще звучи във Враца

XXXVIII-то издание на "Международен младежки форум" в Симфониета-Враца продължава с популярни български музиканти и композитори в новия атрактивен проект "БГ Музика за тромпети".  На 28 май от 19.00ч. във Враца ще имаме възможността да чуем изключителни солисти, тромпетистите - Михаил Йосифов, Стоян Стоянов, Петър Македонски, Алин Будка, заедно със..

публикувано на 27.05.24 в 09:52