Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Назначиха съдиите за дербито "Монтана" - "Спартак"

Снимка: Радио Видин

От БФС назначиха съдиите за дербито на 13-ия кръг на Втора лига между "Монтана" и "Спартак" /Варна/. Главен арбитър е Любомир Вушовски с помощници Дарин Иванов и Марио Данаилов. Геро Писков е резервен съдия, а оценка на арбитрите ще дава Крум Стоилов. 

Мачът на стадион "Огоста" в понеделник, 9 октомври, е от 17:30 часа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

3:2 за юношите на "Ботев" Враца срещу "Чавдар"

Юношите на "Ботев" Враца при родените през 2007-2008 г. се наложиха с 3:2 като гост над "Чавдар" Троян. Срещата се игра при тежки условия и проливен дъжд, но младите врачани показаха мъжка игра и се пребориха за успеха. Домакините откриха резултата в 18-ата минута, но гостите бързо върнаха гола. Той бе отбелязан от точен Емил Петров. В 60-ата минута..

публикувано на 20.05.24 в 16:37

"Монтана" посреща столичния "Септември"

"Монтана" ще търси победа срещу столичния Септември. Срещата от 33-ия кръг на Втора лига е днес от 15 часа. Трите точки срещу гостите от София увеличават шансовете на монтанци за третото място и бараж за елита.  След два мача наказание в игра за "Монтана" се завръща полузащитникът Франк Ландри. По този начин старши треньорът Петър Колев ще може..

публикувано на 20.05.24 в 13:01

Станимир Тренчев с наряд за гостуването на "Ботев" във Велико Търново

Станимир Тренчев получи наряд да ръководи гостуването на "Ботев" от следващия кръг на плейофите за оставане в родния футболен елит. Във вторник, 21 май, врачани играят на стадион "Ивайло" във Велико Търново срещу изпадналия от Първа лига "Етър". Мачът е от 16.30 часа и ще бъде ръководен от Тренчев, на когото ще помагат Мартин Мачев и Дарин Иванов. Наряд..

публикувано на 20.05.24 в 09:07

Никол от Видин с трета титла в Перник за два дни

Никол Николова от видинския клуб "Борба, самбо, джудо" спечели златен медал от турнира по самбо за деца за Купа Перник. В категория до 30 килограма възпитаничката на многократната медалистка от международни състезания Цветелина Цветанова се наложи категорично над своите съпернички по пътя към златото. Ден по-рано Никол спечели още два златни медала в..

публикувано на 19.05.24 в 17:19

Атлетите на "Радуканови" Видин обраха медалите от турнир в Румъния

17 медала спечелиха състезатели на видинския клуб по лека атлетика "Радуканови" от международния турнир "Лятна купа за деца и юноши". Състезанието се състоя в град Ръмнику Вълча в съседна Румъния.  Васил Антонов заслужи два златни медала - в спринтовете на 100 (10.77 сек.) и на 400 метра при 18-годишните. Пламен Митков е със злато в скока на дължина..

публикувано на 19.05.24 в 16:01

Отличен сезон за ДЮШ на "Локо" Мездра

Завърши един изключително успешен сезон за формациите от Детско-юношеската школа на „Локомотив” Мездра с треньори Владимир Найденов и Стоян Стоянов. След шампионската титла на юношите младша възраст, сезонът приключи и за Футбол 5 и Футбол 7. За втора поредна година момчетата от набор 2014 година успяха да завършат първенството без загуба,..

публикувано на 19.05.24 в 15:30

"Ком" би с 2:0 в Бойчиновци

Ком /Берковица/ победи с 2:0, като гост Огоста /Бойчиновци/ в най-интересната среща от 20-ия кръг на четвърта монтанска футболна дивизия. Пламен Ненов от дузпа в 41-та и Ивайло Тошев в продължението на първата част донесоха трите точки за берковчани. Така Ком остава лидер с 52 точки. Вихър /Николово/ остава втори с 51 точки, след като взе победа с 3:0 при..

публикувано на 19.05.24 в 15:25