Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Три автомобила се удариха във Видин

3
Снимка: Радио ВИДИН

Три автомобила се блъснаха на ключова улица във Видин. Сигналът за инцидента е постъпил в 15:20 часа днес. Кола, движеща се по улица "Цар Александър II", е ударила друга, която завивала от страничната улица "Стефан Еленков". В резултат на сблъсъка единият автомобил се е завъртял и е ударил паркирал таксиметров автомобил. Екип на Спешна медицинска помощ установява състоянието на водачите и пътниците в автомобилите. На място са и служители на "Пътна полиция". Изясняват се причините за пътния инцидент - отнето предимство или несъобразена скорост. Ако има тежко пострадали, ще бъде образувано досъдебно производство, уточниха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Движението временно е пренасочено по успоредната улица "Дунавска". 

Галерия

Вижте още

Снимката на 23 февруари 2024 година

Инициативен комитет за борба с рака на гърдата организира флашмоб по повод Световния месец за борба с рака под надслов "Направи своя профилактичен преглед" в центъра на Враца.  След остър политически дебат и разменени упреци между партиите в управляващото мнозинство парламентът реши да възложи на предприятието "АЕЦ Козлодуй - Нови мощности"..

публикувано на 23.02.24 в 18:00

Кръгла маса в Мездра ще обсъди проблемите пред новите учители

Кръгла маса с новоназначени учители ще се проведе в Мездра . Домакин на срещата е Професионалната гимназия “Васил Левски” в града. Идеята е по време на форума да стане ясно пред какви притеснения и предизвикателства са изправени новите учители в общината, за да им се помогне за по-лесно адаптиране в образователната система, обясни директорът на..

публикувано на 23.02.24 в 16:22

Ремонтират улици в община Мизия

Близо 13 милиона лева е капиталовата програма на община Мизия за 2024 година. При благоприятни атмосферни условия са предвидени да започнат ремонти на основни улици в града и малки населени места в общината, обясни за Радио ВИДИН заместник-кметът Стефан Каменовски :  "... Изчакваме времето да е по-подходящо, ремонт на една от основните улици "Петър..

публикувано на 23.02.24 в 15:38

Врачани се включиха с танц в борбата с рака на гърдата (снимки+видео)

Инициативен комитет за борба с рака на гърдата организира флашмоб п о повод Световния месец за борба с рака под надслов "Направи своя профилактичен преглед" в центъра на Враца . В инициативата се включиха ученици и представители на Младежкия център, Регионална библиотека "Христо Ботев", както и популярни личности.  "Целта на събитието е да..

публикувано на 23.02.24 в 15:05

Училище "П. Р. Славейков" във Видин ще получи средства за нов физкултурен салон

Средно училище „Петко Рачов Славейков“ във Видин е сред одобрените учебни заведения за изграждане на нов физкултурен салон по програмата на Министерството на образованието и науката. Проектното предложение е подадено през януари към Министерство на образованието и науката по Програма за изграждане и основен ремонт на спортни площадки и физкултурни..

публикувано на 23.02.24 в 14:47

Здравната инспекция установи замърсяване на питейната вода в монтански села

Замърсена с колиформи вода е установена в три села от община Георги Дамяново , област Монтана. Вода със съдържание на хром е засечена в частен дом в ломското село Станево. Различни отклонения по показател "колиформи" на водните проби, взети от селата Чемиш, Видлица и Ловица, община Георги Дамяново, показва справка за качеството на питейната вода на..

публикувано на 23.02.24 в 13:30

Дават 60 000 лева за малки граждански проекти във Враца

Общинският съвет във Враца е заделил 60 000 лева в бюджета си за малки граждански инициативи . Очаква се на следващото заседание на местния парламент да стартира процедурата по приема на идеи и проекти. И тази година в правилата не се предвижда изграждане на нови детски площадки и съоръжения за игра с мотив, че максимално допустимата..

публикувано на 23.02.24 в 13:00