Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Монтана" тръгна с победа на лагера в Турция

Снимка: Радио ВИДИН

 Футболният тим на Монтана стартира с победа контролните срещи на лагера в Турция. 

Момчетата на треньора Николай Митов се наложиха с 3:1 над третодивизионния руски тим "Спартак" (Кострама). Головете паднаха след почивката. В 62-та минута Франк Ландри изведе напред монтанци след пас на Стивън Кирилов. Последва израняване. С две попадения на Емил Янчев, в 67 и 86-та минути "Монтана" стигна до успеха. Заради леки травми срещата пропуснаха Александър Аспарухов и Ивайло Тодоров. Цял мач записаха вратарят Юлиян Весков, Петър Атанасов и Александър Тодоров.

Монтана: Весков, Атанасов, Динев, Чатов, Илиев, Тунгаров, Тасков, Каменов, Цеков, Тодоров, Беманга (Костов, Буров, Борисов, Антонов, Ландри, Русинов, Янчев, Кирилов).


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Футболно шоу в Дреновец

С много празнично настроение премина днешната традиционна футболна среща между отборите на "Млади" и "Стари" в Дреновец. За първи път младите успяха да се наложат над ветераните, съобщиха организаторите. Мачът бе доста оспорван и завърши при резултат 9:9 в редовното време, но отборът на младите бе по-точен при изпълнението на дузпите.  След края на..

публикувано на 05.05.24 в 15:13

"Ботев II" падна и от "Локо" Горна Оряховица

Дубълът на Ботев /Враца/ направи шпалир на новия член на Втора лига – Локо /ГО/, след съкрушителна загуба у дома с 1:5. Срещата от 26-ия кръг на Северозападната трета лига фиксира поредното поражение за тима на Ивайло Димитров, който отдавна се е превърнал в боксова круша за останалите противници в аматьорската дивизия. Заради предсрочното изпадане на..

публикувано на 05.05.24 в 15:07

Ясно е кога са последните срещи на "Ботев" Враца

Спортно-техническата комисия към БФС най-после обяви дните и часовете, в които ще се изиграят последните 4 мача в групата на изпадащите от родния елит. За разлика от останалия свят, у нас графикът се прави на малки периоди от време, тъй като зависи от програмата на телевизията, имаща права за излъчване. Това нерядко е предизвиквало негодуванието на..

публикувано на 05.05.24 в 15:05

Двама от "Ботев 93" на европейско по борба

Двама състезатели на врачанския клуб „Ботев 93" попаднаха в състава на националния ни тим по борба за европейското първенство за момчета и момичета. Надпреварата при 15-годишните ще се проведе между 15 и 18 май в гръцкия град Лутраки. Националните шампиони Владислав Иванов при 38-килограмовите и Борис Крумов в кат. до 41 кг ще представят родината на..

публикувано на 05.05.24 в 15:02

"Вихър" победи с 5:2 "Пъстрина" в Ел Класико

"Вихър" победи с 5:2 "Пъстрина" в дербито на село Николово. Срещата бе от 13-ия отложен кръг на четвър та монтанска футболна дивизия. Заради падналия дъжд Ел Класико на Николово се игра на терена с изкуствена настилка в парк "Огоста" в Монтана.  Мачът тръгна повече от добре за "Пъстрина". В 12-та минута Цветелин Анжелов реализира отсъдената дузпа..

публикувано на 04.05.24 в 13:45

"Локо" гони четвърто място

В истински голов екшън "Локомотив" Мездра спечели гостуването си на "Ювентус" Малчика с 5:3 в срещата от 26-ия кръг на Северозападната Трета лига.  Сергей Георгиев от гостите помогна за успеха с хеттрик, а Мартин Милков от домакините вкара два пъти и веднъж уцели гредата. Милков  откри резултата в 13-ата минута, а секунди след това Васил Сапунджиев..

публикувано на 04.05.24 в 12:59

"Бдин" взе точка в Разград

"Бдин" Видин завърши наравно 2:2 като гост на дублиращия отбор на "Лудогорец" в Разград. Срещата от 31-ия кръг на Втора професионална лига започна с натиск на домакините. Йоан Йорданов откри резултата в 18-ата минута с премерен удар от границата на наказателното поле на видинчани. Само 4 минути по-късно гостите успяха да изравнят резултата. Емануел Виейра..

публикувано на 04.05.24 в 11:59