Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пет медала за каратеките на "Рейва"

7
Снимка: КК "Рейва"

4 златни и 1 бронзов медал спечелиха каратеките на монтанския клуб "Рейва" на Държавното първенство за деца до 14 години във Велико Търново.


В комплексното класиране възпитаниците на треньорите Сергей Тихолов и Георги Георгиев – Бомбата заеха шесто място. "Рейва" участва с шестима състезатели.


Златни медали спечелиха Одри Трайкова на кумите при момичетата родени 2010, над 52 кг.; Димана Лилова, кумите момичета, родени 2013, до 44 кг.; Мартин Алексиев – един златен медал на ката момчета 2010 г и още едно първо място на кумите момчета 2010 г, до 50 кг.


С бронзов медал е Владимир Борисов от кумите категория до 50 кг. при момчетата родени 2011 г. В същата категория, Димитър Димитров не успя да достигне до битката за медалите. Дебютантката на такъв форум, Александра Иванова, се представи много добре на ката при родените 2014 г. момичета, но също не успя да се пребори за медал, поясни треньорът Георги Георгиев.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Милица Мирчева не успя да завоюва квота за Париж

Националната рекордьорка на 10 000 м, полумаратон и маратон и състезателка на СК ”Атлет” Мездра с треньор Йоло Николов Милица Мирчева финишира на 10-о място при жените на маратона в Прага, Чехия на 5 май с време 2.38.38. Този ден бе и последен за квалификация в маратона на олимпийските игри в Париж. Милица, която ще навърши 30 години на 24..

публикувано на 06.05.24 в 13:54

Футболно шоу в Дреновец

С много празнично настроение премина днешната традиционна футболна среща между отборите на "Млади" и "Стари" в Дреновец. За първи път младите успяха да се наложат над ветераните, съобщиха организаторите. Мачът бе доста оспорван и завърши при резултат 9:9 в редовното време, но отборът на младите бе по-точен при изпълнението на дузпите.  След края на..

публикувано на 05.05.24 в 15:13

"Ботев II" падна и от "Локо" Горна Оряховица

Дубълът на Ботев /Враца/ направи шпалир на новия член на Втора лига – Локо /ГО/, след съкрушителна загуба у дома с 1:5. Срещата от 26-ия кръг на Северозападната трета лига фиксира поредното поражение за тима на Ивайло Димитров, който отдавна се е превърнал в боксова круша за останалите противници в аматьорската дивизия. Заради предсрочното изпадане на..

публикувано на 05.05.24 в 15:07

Ясно е кога са последните срещи на "Ботев" Враца

Спортно-техническата комисия към БФС най-после обяви дните и часовете, в които ще се изиграят последните 4 мача в групата на изпадащите от родния елит. За разлика от останалия свят, у нас графикът се прави на малки периоди от време, тъй като зависи от програмата на телевизията, имаща права за излъчване. Това нерядко е предизвиквало негодуванието на..

публикувано на 05.05.24 в 15:05

Двама от "Ботев 93" на европейско по борба

Двама състезатели на врачанския клуб „Ботев 93" попаднаха в състава на националния ни тим по борба за европейското първенство за момчета и момичета. Надпреварата при 15-годишните ще се проведе между 15 и 18 май в гръцкия град Лутраки. Националните шампиони Владислав Иванов при 38-килограмовите и Борис Крумов в кат. до 41 кг ще представят родината на..

публикувано на 05.05.24 в 15:02

"Вихър" победи с 5:2 "Пъстрина" в Ел Класико

"Вихър" победи с 5:2 "Пъстрина" в дербито на село Николово. Срещата бе от 13-ия отложен кръг на четвър та монтанска футболна дивизия. Заради падналия дъжд Ел Класико на Николово се игра на терена с изкуствена настилка в парк "Огоста" в Монтана.  Мачът тръгна повече от добре за "Пъстрина". В 12-та минута Цветелин Анжелов реализира отсъдената дузпа..

публикувано на 04.05.24 в 13:45

"Локо" гони четвърто място

В истински голов екшън "Локомотив" Мездра спечели гостуването си на "Ювентус" Малчика с 5:3 в срещата от 26-ия кръг на Северозападната Трета лига.  Сергей Георгиев от гостите помогна за успеха с хеттрик, а Мартин Милков от домакините вкара два пъти и веднъж уцели гредата. Милков  откри резултата в 13-ата минута, а секунди след това Васил Сапунджиев..

публикувано на 04.05.24 в 12:59