Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Монтана" взе французин

Футболният "Монтана" подписа договор с френския полузащитник Уилфред Коуакоу. 24-годишният халф идва от третодивизионния "Севлиево". Контрактът му с монтанци е за една година. 

Уилфред направи няколко тренировки и участва в двустранната игра на тима. Това бе достатъчно на наставника Петър Колев да вземе решение за него. 

Към момента лятната селекция на "Монтана" включва четирима нови. Преди това, договори подписаха левият бек- Калоян Митев на 21 години, дясното крило- Борислав Вакадинов на 24 години и левият бек- Даниел Кабанелас на 20 години.

Петър Колев отпрати двама играчи след двустранната игра на стадион „Огоста“. Николай Горанчев и Иван Аврамов не впечатлиха Колев. Пробният период на вратаря Никола Кръстев, украинеца Микола Ярош, юношата на ДФК "Прециз" Кристиян Албертов и нападателя Стилиян Спасов продължава. Спасов вкара два гола в спаринга вчера. Заради адските жеги днешната сутрешна тренировка Петър Колев проведе в 8:00 часа.


По публикацията работи: Теодора Йорданова-Спасова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Ботев" започва контролите срещу "Черно море"

Врачанският "Ботев" играе днес, 27 юни, първата проверка от лятната си подготовка . Противник на тима на Тодор Янчев е вицешампионът от последната кампания- "Черно море". Мачът с варненци ще се изиграе в Тетевен, където "моряците" са на подготовка.  В рачани са предвидили още 4 контроли до началото на шампионата в Първа лига.  Началото му е от 18:00..

публикувано на 27.06.24 в 10:05
Петьо Ценов, новият треньор в Академията на

"Ботев" привлече треньор

Петьо Ценов е новото попълнение при треньорите в Академията на "Ботев" Враца, съобщиха от елитния футболен клуб .  Петьо е завършил през 2022 бакалавър с профил ,"Треньор по футбол" в Националната спортна академия, както и магистър по ,"Физическо възпитание и спорт"  2024 г. Притежава UEFA ,"В" лиценз. От клуба пожелаха успех на Петьо Ценов в..

публикувано на 27.06.24 в 10:00

"Монтана" направи равен с румънци

Монтана завърши 1:1 с румънския елитен тим Политехника Яш. Контролата се игра в Банско, където от вчера монтанци са на лагер. В 3-та минута с точен удар под гредата на вратата на Васил Симеонов Политехника откри резултата. В 17-та Филип Ежике изравни след асистенция от дясно на Борислав Вакадинов. Удар на Стивън Кирилов мина покрай вратата на румънците...

публикувано на 27.06.24 в 08:13

"Монтана" с първа контрола в Банско

Футболистите на Монтана ще изиграят днес първа контролна среща от лагера си в Банско. Тимът от вчера е в курортното градче. От 17 часа Монтана излиза срещу елитния румънски тим Политехника Яш. Монтанци са лагер в Банско с група от 24 играчи. Двама карат пробен период. Това са Симон Фанта, крило от дубала на ЦСКА 1948 и Иван Томов, халф от школата на..

публикувано на 26.06.24 в 15:00

Врачанин е пети на Европейското по борба

Врачанинът Калоян Иванов загуби битката за бронзовия медал на Европейското първенство по класическа борба за кадети в сръбския град Нови Сад. Състезателят на СК "Ботев 93" отстъпи на представител на Украйна. Калоян се класира на 5-о място, което е голям успех за клуба по борба в града под Околчица. Преди схватката за отличието врачанският борец се..

публикувано на 26.06.24 в 12:02

"Златните момичета" гостуват днес в Мездра

В рамките на съвместната инициатива под наслов "Заедно създаваме магията", посветена на предстоящите Олимпийски игри в Париж, олимпийските шампионки по художествена гимнастика от Токио 2020 от националния ансамбъл Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова ще гостуват днес на Железничарски клуб по художествена..

публикувано на 26.06.24 в 11:59

Таран от "Етър" ще води атаката на "Ботев"

Централният нападател на Етър Иван Василев премина в редиците на врачанския Ботев.  Новината съобщиха „болярите", според които за голмайстора им е платена известна сума.  Освен финансовия приход Етър запазва правата върху процент при следващ трансфер на 23-годишния нападател. Това е второто ново попълнение в тима на Тодор Янчев.  Преди дни зеления..

публикувано на 25.06.24 в 18:25