Свободна зона

Some Details

"Бандата на Пецата" с шоу във Видин

В събота 28 май, Пецата и неговата банда ще гостуват на Видин. Те обичат да се забавляват и най-вече да свирят. Петър Валентинов Станоев - Пецата  е бивш вокал на Контрол, сега пее с Милена , Кольо и Ерол ! За..

публикувано на 26.05.16 в 10:57

Българската банда SEVI представя втория си студиен албум

"Втори студиен албум, трети неофициално, защото имаме и едно двойно DVD от 2013 година. Много се радваме, че албумът вече е факт и най-после е в ръцете ни" – това каза Светлана Близнакова , в "Свободна зона БГ зона, зона за българска..

публикувано на 13.05.16 в 13:00

Цвети Радойчева: "Щастлива съм, случват ми се хубави неща!"

В "Свободна БГ зона, зона за българска музика" ви срещам с певицата Цвети Радойчева . Новините, свързани с нея, са повече от хубави и Цвети с радост ги споделя със слушателите на Радио ВИДИН!   "Новините около мен са две - най-новото ми видео и..

публикувано на 11.05.16 в 16:30

Красотата застана срещу насилието!

Срещаме ви с най-красивите момичета и момчета на Северозапада. Ива Иванова и Александър Петров са най-очарователните младежи на Враца. Те спечелиха конкурса Мис и Мистър Враца 2016 година. Тя учи, работи и моделства, мечтае за кариера..

публикувано на 09.05.16 в 16:09

"От мазето на живота"

Дядо Вълослав Стратев е от с. Добролево , община Борован. Той е на 76 години, пише и публицистика (през 2005 година е издадена книгата му "Искам да емигрирам от мизерията"), но най-вече мерена реч. Открива поезията- или тя открива него - когато е..

публикувано на 04.05.16 в 12:13

Клуб "Елит-Тим"– школа за шампиони!

През последните няколко години видинският клуб по спортни танци "Елит-Тим" радва със своите успехи и дава шанс на деца и младежи да се изучат в танцовото изкуство. Школата има вече представителства и в Белоградчик и Лом, а треньорът Александър..

публикувано на 28.04.16 в 12:05

Наско ди Стефано представя "TРА-ЛА-ЛА"

След летния хит "Бронзов тен" Наско ди Стефано отново сътвори радост за ухото. "TРА-ЛА-ЛА" е второто самостоятелно парче на музиканта. В "Свободна БГ зона" по Радио ВИДИН той представи парчето така: "Тази песен първоначално се роди като текст...

публикувано на 06.04.16 в 15:11

Двойка на подиума и в живота

18-годишната Тереза Николова и 23-годишният Борис Борисов са новите Мис и Мистър Монтана. Младежите са двойка не само на подиума, но и в живота. Любовта между тях пламва малко преди участието им в конкурса за красота . Всъщност,..

публикувано на 31.03.16 в 12:00

Пролетен джаз концерт с младежите от "Нова китара"

Младежите към група "Нова китара" са готови да ни "хвърлят в джаза", буквално и преносно, в сряда вечер! Ах, този джаз ще зазвучи от безброй китари на сцената на Симфониета- Видин . Ще чуете какво умеят децата на града и за пореден път ще ги..

публикувано на 29.03.16 в 12:00

Модели в помощ на деца без родители

Инес Петрова- "Мис Северозападна България" 2015 г., събра дрехи, обувки, книги и играчки за деца без родители от региона. "Заедно с моя мениджър- Ивайло Йосифов, решихме точно в женския месец, месец март, да направим тази акция. Искаме с..

публикувано на 24.03.16 в 12:35