"С какъвто се събереш, такъв ставаш"

Привет от Нора и Гери ;) Разликата между феята и вещицата е една година съвместна работа! Поработихме няколко години заедно, сега не знаем феи ли сме или вещици ;) И коя е заприличала на другата :) Затова днес ще чоплим една тема, като семки на..

публикувано на 27.08.16 в 13:25

Трябва ли да се кръщават децата на бабите и дядовците ("Пица на парче")

Наша приятелка ни помоли за помощ при избора на име за нейното отроче ;) Да не мислите, че е лесна работа, а? Разровихме архивите, разлистихме старите тетрадки, цял ден умувахме и… измислихме да го кръстят Светльо, на дядо му Ламби! : )))..

публикувано на 20.08.16 в 12:56

Баш майстори в "Пица на парче"

Петък е денят на Майстора, но не само в петък домът или офисът ни имат нужда от ремонт! Съседката с бормашината винаги ще ви намери  в събота! ;) Повечето хора се ужасяват само при мисълта за ремонт. Мъжът ви се мръщи и ловко бяга от темата..

публикувано на 13.08.16 в 12:37

Точния мерник в "Пица на парче" (Или кои са по- добри ловджии- мъжете или жените)

Още от праисторически времена ролята на мъжете е била да ловуват, а на жените - да пазят дома. В днешни дни у мъжете все още го има този инстинкт - да издебнат жертвата, да я повалят и да я отнесат победоносно вкъщи ;) А, не- няма да им се..

публикувано на 06.08.16 в 12:50

Що е то женско приятелство и има ли почва у нас ;)

Световен ден на приятелството е днес! :) Женското приятелство се градяло върху различен вкус за мъже и еднакъв вкус за алкохол. Моля?! Казват, че нямало приятелство между жени. Били сме твърде хитри, манипулативни и неискрени в отношенията си...

публикувано на 30.07.16 в 13:40

Две съседки, две кокетки в "Пица на парче"

Две съседки, две кокетки ;) Едната ви носи каничка кафе, другата всичко вижда и чува : ) Но нека запазим добросъседските отношения и да не се караме, а кротко да си поговорим по темата: Разбирате ли се със своите съседи или прекалено много ви..

публикувано на 23.07.16 в 13:05

Когато ръстът има значение ("Пица на парче")

Снимките с по- високи хора винаги са малко излагащи : ) Дори и понякога токчетата да са доста неудобни, имаш възможността да си прибавиш до 12 см. височина ;) Но… има ли значение ръстът и предимство или недостатък е да си висок? Ниските..

публикувано на 16.07.16 в 12:54

На почивка- с половинката или с приятели?

Хайде да пътуваме! Да обиколим света! Да открием чудни и непознати места ! Да изкачим някоя планина ! Да отидем до някой красив и топъл остров! Да не знаем какво ни очаква, но да се втурнем заедно в едно голямо приключение! ;) Ех, ще е..

публикувано на 09.07.16 в 12:53

Мъже в кухнята на "Пица на парче" :)

Привет от Нора и Гери: днес сме във вихъра си и сме ви приготвили „Пица на парче“ с любов  ;) Принципно любовта на мъжа минава през стомаха. Но не и когато сам си готви ;) Провокирани от кулинарните умения на един наш колега (няма..

публикувано на 02.07.16 в 12:56

Пиратски кораб се носи по Дунав ("Пица на парче")

 – Вдигай платната! Дясно на борд! Ляво на борд! Команда, по местата си! Ето ни ;) Днес е Международният ден на моряка. Затова и ние- Нора и Гери- влязохме в ролята на морячки : ) Качихме се на палубата, да се насладим на гледката… И тъкмо..

публикувано на 25.06.16 в 13:14