За народното лечение в "Пица на парче"

11.11! Един магичен ден е днес и енергията, която витае около нас ще бъде много по-силна и ще можем да постигнем много повече от очакваното! Почитаме Свети Мина - покровител на знахарите, народните лечители, сираците и бездомните. Мислите ли, че..

публикувано на 11.11.17 в 13:22

За втория шанс в "Пица на парче"

Черно и бяло в нас се преплитат  в неделим кръговрат.  Черни и бели откъсват се дните  от календара живот. Е, така е- в  живота се редуват черно и бяло, тук- там се появява и по нещо цветничко. Привет от Нора и Гери-  цветно ви се усмихваме от..

публикувано на 04.11.17 в 13:02

Анимационна "Пица на парче" ;)

Дойде любимата на всички ни събота : ) Да си я направим шарена, весела и забавна- като детско филмче ;) Ние сме Нора и Гери, днес без притеснение можем да се представим и като Том и Джери, защото е Световен ден на анимацията ;) Я да поразпитаме,..

публикувано на 28.10.17 в 12:36

"Незабравки" в "Пица на парче" ;)

  Привет от Нора и Гери ;) Чак когато изкачихме и последното стъпало, се сетихме, че сме забравили кучето долу. Добре, че не работим на Айфеловата кула ;) Това се случва с всекиго от нас. Бързаме, закъсняваме за някъде, а тичаме като луди из..

публикувано на 21.10.17 в 12:53

За мъжките момичета в "Пица на парче" ;)

Привет от Нора и Гери- това, че имаме мустаци, не ни прави мъжки момичета. Не сме състезателки, но се справяме с лекота на бързите писти. Мъжки момичета сме: ) Но не мъжкарани! Падаме си по екстремни спортове и обичаме да рискуваме; предпочитаме..

публикувано на 14.10.17 в 13:17

Да преодолееш раздялата ("Пица на парче")

Есенен привет от Нора и Гери. Тръгнахме по съботната пътечка, къде ли ще ни отведе? Едната искаше покрай реката, но там се оказа ветровито. Другата настояваше да хванем гората- там пък дъждовно. И така се стигна до разногласия и раздяла... Но нашата е..

публикувано на 07.10.17 в 12:52

За посланията на името в "Пица на парче" :)

Привет от Гери и от Нора: едната се пери, а другата е царица на раздора- по имената ще ни разпознаете ;) Защото всяко име си отговаря на човека, който го носи. Темата в „Женско царство“ днес е: Посланията, които носят имената. Знаете ли какво..

публикувано на 30.09.17 в 12:42

С аромат на есен в "Пица на парче"

"Вятър в градините, сенки в смокините..", сбогом на лятото и здравей на есента! Есента е нова пролет - всеки лист е цвят! Жълти, кафяви, червени и златни, ние сме Нора и Гери и идваме при вас с аромат на чушкопек, защото през есента това е..

публикувано на 23.09.17 в 12:33

Прераждане в "Пица на парче" ;)

Привет  от Нора и Гери, или от Гери и Нора - вече не помним коя коя е ;) Но всичко ни е познато и като че ли някога пак сме били тук (или там)! Днес ще си говорим за това: Какъв предполагате, че сте били в предишния си живот? А ако съдите по външните..

публикувано на 16.09.17 в 12:40

Световен ден на красотата в "Пица на парче"

Съботен привет от Нора и Гери: е, като седим с ръце в джобовете, лятото все се опитва да ни се изплъзне... И въпреки всичко, се усмихваме- така ще сме и по- красиви : ) Защото днес е Световен ден на красотата! Красотата щяла да спаси света! Но..

публикувано на 09.09.17 в 12:51