Преди Великден с "Пица на парче" ;)

Празник идва чудесен, кокошките са тук и са щастливи ;) Не бързайте да казвате: "Като са щастливи, големи Яйца!" Защото кокошото щастие е много важно! А на щастливите кокошки петелът им мъти яйцата :)))  Привет от Нора и Гери! Ние сме на Великденска..

публикувано на 07.04.18 в 12:55

Ой, Лазаре, Лазаре ("Пица на парче")

Лазаровден, Цветница... Все по-цветно става и в душите ни! Празник е- трябва да се отпразнува! Затова сме се издокарали в цветни празнични ансамбли. Изпращаме ви по една калинка за късмет и много песни за любов ;) Защото лазарските песни са  за здраве..

публикувано на 31.03.18 в 12:36

Трябва ли жената да умее да готви, за да е харесвана? ("Пица на парче")

Не, че не ви поднасяме всяка събота "Пица на парче", но днес решихме собственоръчно да я замесим. Получи се, къде ще ходи? ;) Макар, че напоследък май стана модерно жените да казват, че не умеят да готвят. Като че ли запретването на ръкави в кухнята не..

публикувано на 17.03.18 в 13:23

Флирт с колега- "за" и "против" ("Пица на парче")

Внимание, внимание- започва радио- предаване! Днес флиртът се излъчва на различни честоти, защото е между колеги. Да заповядат Нора и Гери ;) Хвърлихме по едно око на фотографа, но само дотам! Все пак сме на "предаване" ;) Пък и знаем поговорката за..

публикувано на 10.03.18 в 12:36

Честит празник с "Пица на парче"!

Честит ни национален празник! 140 години от Освобождението на България от османско робство! Тъкмо ден за посещение на исторически места. Ние стигнахме само до „Баба Вида“. Защото сме на работа  ;)  Но за повечето от вас следва поредица от три почивни..

публикувано на 03.03.18 в 12:34

За победите и загубите в "Пица на парче"

Тодоровден е, Конският Великден!  Хайде, пришпорваме конете! Време е и ние- Нора и Гери- да се включим в кушия ;)  Но, преди да тръгнем на конските надбягвания, решихме първо да се консултираме с вас в случай, че не спечелим: Трябва ли винаги и на..

публикувано на 24.02.18 в 12:37

Сериозна връзка = напълняване? ("Пица на парче")

Съботен привет от Нора и Гери : ) Така изглеждахме преди години (когато бяхме абитуриентки в „Пица на парче“)- млади, стройни и почти синеоки. После … после малко понаедряхме, позакръглихме и години, и килограми,  но вие пак си ни харесвате, нали!..

публикувано на 17.02.18 в 12:29

За развода в "Пица на парче"

Който се омъжил (оженил) по любов- добре. Но… да му мислят другите! Да откриеш грешките и да се разведеш не е лесен избор. Темата в „Женско царство“ днес: предимствата и недостатъците на развода и смели ли са хората, които предприемат тази крачка? Или..

публикувано на 10.02.18 в 12:14

Жени с грим или без? ("Пица на парче")

Ех, в какви времена живеем– гримът ни е ежедневие, секси дрехите също, после идва ред на ноктопластиката, присаждане на коса, ботокс за устни, силикон.... Нa какво ли не се подлагат женитe в името на красотата! Някои и под ножа се подлагат... Но,..

публикувано на 03.02.18 в 12:44

Досадните ухажорки от "Пица на парче" ;)

Ако възрастните имаха любима игра, то тя би била ухажването. Напоследък обаче то като че ли е подценявано. А пък понякога започва да става досадно... Съобщение за добро утро, чат през деня, преследване навсякъде- всеки ден, телефонни разговори по..

публикувано на 27.01.18 в 12:40