Отбелязваме Международния олимпийски ден в "Пица на парче"

Днес е Международния олимпийски ден! Верни на олимпийския принцип- важно е участието, не победата на всяка цена!- отбелязваме този ден с …. малко спортна активност, пък да видим: има ли ефект от нея  ;)  За по- голям ефект си облякохме зимните дрехи..

публикувано на 23.06.18 в 13:04

Кариеристка или домакиня? ("Пица на парче")

  Кариера или семейство, семейство или кариера? Днешните мъже като че ли са привлечени повече от жени, които имат кариера, а не от тези, които са „вързани“ до печката и домакинстват като за световното, но не Световното по футбол  ;)  Съгласни ли сте с..

публикувано на 16.06.18 в 12:47

За истинските приятели в "Пица на парче"

Съботата започна леко сърцевидно, но не само за пред обектива- просто това е ден, отреден за приятели! На 9 юни приятелството има официален празник и по този случай сме ви подготвили темичка за размисъл: Колко истински приятели може да има човек и по..

публикувано на 09.06.18 в 12:49

Отживелица ли е писането на писма ("Пица на парче")

Здравейте, будни българи! Почитаме паметта на Ботев и загиналите за свободата на България! На този ден всеки българин, каквато и цел да гони, отделя минути от времето си за преклонение пред гения и саможертвата на Христо Ботев! В Деня на Ботев се..

публикувано на 02.06.18 в 12:29

Дамската чанта и женското сърце сравняваме в "Пица на парче"

Привет от Нора и Гери! За начало да направим един малък експеримент. Отворете чантата си и погледнете какво има вътре. Какво ли не?! Ако в дамската чанта не се събира трилитрова туба вино, то егати тъпата дамска чанта :) Този аксесоар  е един от..

публикувано на 26.05.18 в 12:30

За кризата на средната възраст при жените в "Пица на парче"

Привет от Нора и Гери  ;)  Доскоро мислехме, че само мъжете изпадат в криза на средната възраст- намират си млади любовници и пропиляват всички спестени пари за спортна кола, огромен телевизор, ново жилище. Оказа се, че ние- жените- също си имаме това..

публикувано на 19.05.18 в 12:55

За кризата на средната възраст при мъжете в "Пица на парче"

Привет, приятели на "Пица на парче"! Вие, на по 20 и на 30 X 2   Днес ще си говорим за кризата на средната възраст при мъжете. Ужас! Когато съвременните жени я достигнат, в тях настъпват редица физически, емоционални и хормонални промени. Не така стои..

публикувано на 12.05.18 в 12:43

За семейните отношения в "Пица на парче"

Да се хванем за зелено, дойде ли Гергьовден… Е, в краен случай може да поседнем на зелено, защото е по- празнично! Все по- зелено е навън, все повече цветя разцъфват, все повече празници изникват! Утре пак ;) Може да сме безделници, но не сме без..

публикувано на 05.05.18 в 12:44

Дразнители на работното място ("Пица на парче")

Безопасен привет от Нора и Гери! Днес е СВЕТОВЕН ДЕН ПО БЕЗОПАСНОСТ И ЗДРАВЕ НА РАБОТНОТО МЯСТО. Тъкмо повод да си поговорим по темата: кой е най- големия вредител за здравето на работното място: - шефът с неизбежното: "Стегнете се и работете!"; -..

публикувано на 28.04.18 в 12:39

Приятел, роднина, приятел, роднина... в "Пица на парче"

Приятелски привет от Нора и Гери 😉 Приятелско- роднински взаимоотношения ще ни занимават днес в "Женско царство". Роднини имаме всички – някои живеят далеч от нас, други близо, трети дори заедно с нас. Понякога се караме, но най- вече се обичаме...

публикувано на 21.04.18 в 12:34