8 години "Пица на парче" :)

Днес сме „шапка на тояга“, защото сме рожденички, юхууууу ;) Няма да ви казваме на колко ставаме, но преди 8 години като че ли бяхме по- хубави! И по- слаби ;) И по-...  Но, хайде, няма да казваме, ще го скрием! Темата днес: Нужно ли е хората да крият..

публикувано на 20.01.18 в 12:43

Ден на българското кино в "Пица на парче"

Ден на българското кино е! Усмихнете се, кажете зеле… Първи дубъл, клапа, начало!... Няма да ви снимаме, но за всеки случай се нагласете! Защото може да ви очаква любов като на кино! Когато нямаше цветна телевизия, всеки филм беше "50 нюанаса сиво"...

публикувано на 13.01.18 в 12:54

На Йордановден с "Пица на парче"

Йордановден е!  На именниците „Честито”, на скочилите за кръста „Браво“, а на всички нас: да се гмурнем в „Женско царство”, където се чувстваме "в свои води". Понеже знаем, че "тихите води са най- дълбоки", темата днес е: Страхувате ли се да скочите в..

публикувано на 06.01.18 в 12:40

Новогодишни обещания в "Пица на парче" ;)

Новата година ще започне с най- голямата и ярка Суперлуна за 2018г. Ще започне и с много обещания. А "обещанията са като пълната луна- ако не се спазят веднага, с всеки изминал ден избледняват". Настъпи този период от самия свършек на годината и..

публикувано на 30.12.17 в 12:37

Предколедно в "Пица на парче"

Хайдееее, той пристига! От къща на къща, от сърце- на сърце, добрият Дядо Коледа бърза и към вас! В радиото дойде вчера на 5 ракии и изобщо не му пукаше за кого има подарък и за кого-не! Освен това срещнал някои си Нора и Гери, които му взели..

публикувано на 23.12.17 в 12:26

Фирменото парти- начин на употреба ("Пица на парче")

Привет от Нора и от Гери! Толкова сме пристрастени към веселбата, че май няма да сгрешим ако кажем, че живеем, за да празнуваме ;) А и в радиото вдигаме купони за чудо и приказ, от сорта!: „Три дни яли, пили и се веселили!“ Служебните банкети..

публикувано на 16.12.17 в 12:28

Да се събуват ли гостите в "Пица на парче"

  Празниците чукат на вратата ни. Днес и гостите почукаха на нея. Защото се почита Света Ана- покровителка на семейството. АНИ-тата да почерпят, а ние ще пием за тяхно здраве ;)  Според народните поверия на този ден жените не трябва да работим! Само..

публикувано на 09.12.17 в 13:12

За брачните окови в "Пица на парче" ;)

Днес е Международен ден за отмяна на робството. И понеже знаем, че „Бракът е единствената форма на робство, позволена от закона“, решихме да сондираме мнение с вас: Смятате ли, че бракът е ограничаване на свободата или всеки е свободен да прави..

публикувано на 02.12.17 в 12:58

Сладки тайни в "Пица на парче"

Съботен привет от Нора... без Гери! Колежката днес тайно не дойде на работа! Но, шшшшт, тихо- само шефът да не разбере! Няма да ви казвам на какви екскурзии е тръгнала, какви места ще посети, колко баклава ще изяде, колко пъти ще прекоси..

публикувано на 25.11.17 в 13:29

За смесените бракове в "Пица на парче"

-Хайде да те взема за жена! -Да бе, да се откаже цялата рода от мен, та ти си от друг етнос! -Вземам ви и двете тогава, барабар с кучето. В моя род многоженството е позволено!  Темата в "Женско царство" е: Как гледате на брака с човек от друг етнос или..

публикувано на 18.11.17 в 12:56