Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Огнян Първулов: Хората ни вярват, затова полагаме неимоверни усилия, за да не изгубим тяхното доверие

Снимка: Радио ВИДИН


На 1 март 2022 година Радио Видин празнува 13 години в ефира на Българския Северозапад. Седмата регионална радиостанция на Българското национално радио стартира на 1 март 2009 година с 6-часова самостоятелна програма. Днес Радио Видин реализира 24-часова самостоятелна програма и е сред най-слушаните радиостанции в страната.

"Да бъдеш лидер е да имаш доверието на хората около теб, те да ти вярват. Това е най-важното. Аз се радвам, че сме лидери, защото хората ни вярват. Това го показва социологията. Това е лидерството. Другото най-важно е да не губиш никога това доверие. Полагаме изключително големи усилия да не изгубим това доверие", каза в "Посоките на делника" директорът на Радио ВИДИН Огнян Първулов.

Доверието се изгражда с ежедневна работа, допълни той.

"Ежедневен контакт с хората. Да ги направиш час от програмата. Ако техните проблеми и радости станат част от програмата, значи че ни вярват".

През годините Радио ВИДИН се развива непрекъснато.

"Вървим единствено нагоре. Ставахме все по-добри. Това, което не съм изживял, но и не искам, да застанем на едно ниво, а после да тръгнем надолу".

Да си върнем нормалността е голямото желание за Радио ВИДИН.

"Ние сме част от целия живот, няма как да не ни се отразят последните години, които бяха дигитални. Отрази се тежко, защото не можехме да бъдем толкова близо до нашите слушатели, нашата аудитория. Не можем да правим нашите изнесени студия. Разбира се, че товя влияяе на нашата работа. Обаче направихме всичко възможно, за да не усетят хората това. Въведохме нови начини на комуникацията. Не остана нещо непокрито, но не с този цвят, който аз искам да видя. Дори празника не можем да си направим на площада - с много хора, с артисти и самодейци".

Какво още каза директорът на Радио ВИДИН, чуйте в звуковия файл.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Инж. Огнян Първулов, директор на Радио ВИДИН

Огнян Първулов: Ще продължаваме да работим за нашите слушатели

На 1 март, през 2009 година, на честота 97.1 мегахерца, беше открита Регионалната радиостанция на БНР - Радио ВИДИН .  "Дунав свързва Видин с Европа! Радио ВИДИН ще го свързва със света!“- това беше  написано тогава върху лист хартия и беше пуснато в бутилка във водите на река Дунав, за да върви "по вода" на новата радиостанция. Броени..

публикувано на 01.03.23 в 12:44

Радио ВИДИН навърши 13 години

Радио Видин днес празнува 13-тия си рожден ден в ефира на българскиия Северозапад. Стартира на 1 март 2009 година с 6-часова самостоятелна програма. 7 месеца по-късно програмата е увеличена на 12 часа, днес вече е 24-ри часова, но мисията ни остава непроменена: „Близо до хората“.   Нека погледнем какво стои зад числото 13. Според нумерологията..

публикувано на 01.03.22 в 10:17

Огнян Първулов: Останахме близо до хората, въпреки че годината беше дигитална

На 1 март 2021 година Радио Видин празнува 12 години в ефира на Българския Северозапад. Седмата регионална радиостанция на Българското национално радио стартира на 1 март 2009 година с 6-часова самостоятелна програма. Днес Радио Видин прави 24-часова самостоятелна програма и е една от най-слушаните радиостанции в страната. Това е един празник не..

публикувано на 01.03.21 в 17:34

Радио ВИДИН празнува със своите слушатели

На 1 март Радио ВИДИН празнува рожден ден. 12 години се радваме на вашата подкрепа, уважаеми слушатели, и верни на обещанието, което дадохме още в началото, оставаме близо до вас. Споделихме и днешния празник и търсим вашата оценка за нашия труд.  По пътя за Кула, на едно кръстовище след село Новоселци е вила "Пчела". Там живее Григорчо Любенов,..

публикувано на 01.03.21 в 15:19

Радио Видин отвътре

Точно в 12 часа преди 12 години беше прерязана лентата на технологичния и студиен комплекс на Радио ВИДИН. За тези 12 години, с едмата регионална радиостанция на Българското национално радио, която стартира с 6-часова самостоятелна програма, вече има своя 24- часова програма.  По официалната статистика медията е една от най-слушаните..

публикувано на 01.03.21 в 10:45

Слушатели, приятели и колеги поздравиха Радио Видин

11 години в ефира на Българския Северозапад отбеляза Радио Видин. Въпреки отложения концерт на "Виво Монтана", с който на централния площад във Видин трябваше да празнуваме с нашите слушатели, десетки приятели на медията дойдоха в Радиото, за да поздравят водещите на любимите си предавания . Генералният директор на БНР Андон Балтаков..

публикувано на 02.03.20 в 08:25

Радио Видин - 11 години в ефира на Северозапада

На 1 март 2020 година Радио Видин празнува 11 години в ефира на Българския Северозапад. Седмата регионална радиостанция на Българското национално радио стартира на 1 март 2009 година с 6-часова самостоятелна програма. Днес Радио Видин прави 24-часова самостоятелна програма и е една от най-слушаните радиостанции в страната. Всяка година е все..

публикувано на 01.03.20 в 07:31