"Новият ден"

СнимкаСутрешният музикално-информационен блок "Новият ден" се излъчва всеки делничен ден от 6.00 до 10.30 часа, събота и неделя от 6.00 до 9.00 часа

Музикално-информационният блок на Радио Варна включва новини на всеки час, репортажи, интервюта, анкети по различни теми от социалния, икономическия, политическия и културния живот по Черноморието. Сервизна информация, спортни вести, културен афиш, фондова информация, кореспонденции от Добрич и Балчик.


За "Новият ден" работи екип от водещ на програмата, дежурен новинар и звукорежисьор.

Никола Рахнев от Гората.бг

НОВИЯТ ДЕН на 4 октомври с Мариела Димитрова

Истинско предизвикателство се оказва преминаването на живеещи, работещи и учещи в района на Ален мак и Кабакум заради паралелни ремонти, както по ул. „Петър Попов“, така и по ул.„Боян Бъчваров“. В момента до Варненския свободен университет се стига..

публикувано на 04.10.23 в 06:39
Морето във Варна

НОВИЯТ ДЕН на 3 октомври с Иван Барбов

В ранни зори, когато денят още се прозява сънливо, ефирният нов ден се събужда на любимите честоти.  Някои казват, че сутрешната прозявка е беззвучен вик за кафе. Вашата ободряваща глътка кафе и днес ще бъде сутрешната ни програма на Радио Варна,..

публикувано на 03.10.23 в 05:53
Изгрев, Варна

"Новият ден" на 2 октомври 2023 г. с Димитрина Дончева

Липсващи пешеходни пътеки и неправилно поставени пътни знаци са причина за опасно придвижване на пешеходци в района на Професионалната гимназия по дървообработване във Варна. Какво още? Репортаж. Във Варна расте интересът към ваксинирането срещу..

публикувано на 02.10.23 в 06:00

НОВИЯТ ДЕН на 29 септември с Иван Барбов

За да имаме здраво сърце, не е хубаво да предозираме с кафе – най-търсеното нещо рано сутрин. Особено ако е 6.00 часа, а вие искате да се включите в над 4-часовия сутрешен маратон на честотите на Радио Варна. Никой обаче не забранява да..

публикувано на 29.09.23 в 05:53

НОВИЯТ ДЕН на 28 септември с Мариела Димитрова

В  последния ден преди предизборната кампания за органи на местната власт екипът ни продължава да събира и представя мнението на варненци за управлението по райони, за свършената и несвършена работа от районните кметства. След Владислав Варненчик,..

публикувано на 28.09.23 в 06:18
Варна

"Новият ден" на 27 септември 2023 г. с Димитрина Дончева

Жители на Варна коментират какво от обещанията по райони е свършено през изминалия мандат на местно управление и какво не. Тази сутрин питаме живеещи в кв. Аспарухово и Галата. Конкретен район в центъра на Варна е превърнато в сметище,..

публикувано на 27.09.23 в 06:00

НОВИЯТ ДЕН на 26 септември с Иван Барбов

Есента е време, в което отново си пиеш кафето, само че с чорапки. С чорапки, но и с широки усмивки, с чаша кафе и все още лятно настроение на честотите на Радио Варна ви очакват Иван Барбов, Емилия Николова и звукорежисьорът Добромир Мързов...

публикувано на 26.09.23 в 05:54

НОВИЯТ ДЕН на 25 септември с Мариела Димитрова

В последните дни преди предизборната кампания за органи на местната власт, от днес до четвъртък, репортерите на Радио Варна ще бъдат във всеки един район на морския град, за да съберем и представим вашите мнения по отношение на управлението по райони,..

публикувано на 25.09.23 в 06:55

НОВИЯТ ДЕН на 22 септември с Иван Барбов

„Независимостта е привилегията на силните“, е казал Фридрих Ницше. Силен в добрата информираност на слушателите и доброто сутрешно настроение е ранобудният екип на Радио Варна. В ранните утринни часове, водещият Иван Барбов и..

публикувано на 22.09.23 в 06:11

"Новият ден" на 21 септември 2023 г. с Димитрина Дончева

До колко ще е полезен имейлът за подаване на сигнали за липсващи лекарства, който обяви председателят на Комисията по здравеопазване към Народното събрание проф. Костадин Ангелов и какво е решението на големия проблем с липсващи лекарства у нас?..

публикувано на 21.09.23 в 06:00