Джем сешън

СнимкаМузикалното предаване "Джем сешън" се излъчва всеки делничен ден в ефира на Радио Варна от 12.30 до 14.00 часа.

Водещи:  Милица Панайотова, Добромир Мързов, Кристиян Неделчев, Петър Венков, Христо Николов, Кремена Георгиева


Група Антистрес терапия лекува с музика

Пловдивската група Антистрес терапия се завръща с втори, едноименен сингъл. След дебютната си песен "В Капана" музикантите подновяват мисията си да борят стреса навсякъде и във всичките му форми. Според Иво Матеев , китарист и вокалист на..

публикувано на 02.11.22 в 07:40
Дизайн: Иван Алексиев-Вантка

Новият албум на Chillov - между класиката и електронния звук

Варненският продуцент Chillov ( Цветан Момчилов ) е един от ярките представители на експерименталната музикална сцена в България. В края на август излезе дебютният му албум, предшестван до този момент от един ремикс и два авторски сингъла,..

публикувано на 20.09.22 в 14:37

Чавдар Гочев: Свободата е най-важното нещо, което човек трябва да държи в ръцете и в сърцето си

По-лиричен и по-интимен от дебютният "Завинаги", вторият миниалбум на Чавдар Гочев вече е факт. Озаглавен е "Свобода" и съдържа 4 песни, изцяло композирани и изсвирени от варненския артист. <iframe width="100%" height="390"..

публикувано на 29.05.22 в 14:04

Варненската певица eleeza с дебютен сингъл

Елисавета Ташева-eleeza (произнася се "Елиза") знае как да превръща мечтите си в реалност. Тази година завършва Четвърта езикова гимназия "Фредерик Жолио-Кюри", а желанието ѝ е да продължи образованието си в Националната музикална академия “Проф...

публикувано на 04.04.22 в 15:15

Атанас Кателиев представя "Един за друг"

Атанас Кателиев издаде, че вече работи по видео реализацията на песента "Трябва да знам", която също е част от албума. Паралелно с това изпълнителят пише и нови песни, които предстои да бъдат завършени. И в следващите проекти ще продължи..

публикувано на 17.02.22 в 11:34

Рали Ралев-Jokozzo с нов сингъл

Рали Ралев е едно от имената на варненската музикална сцена, които обичат да стоят извън светлините на прожекторите. Но през последните 20 години той е неизменна част от същата тази сцена, участвайки като барабанист в редица групи, последната от..

публикувано на 22.01.22 в 15:36

Георги Дачев, група Do Sho: Обичам да запомням дори и лошите неща с нещо хубаво

Фронтменът на каварненската рок група Do Sho е първият музикант, който даде интервю за предаването Джем сешън в ефира на Радио Варна за 2022 г. В него музикантът разказва за успехите през миналата година, за незабравимите срещи с публиката, за фестивала..

публикувано на 12.01.22 в 17:24

"Околосветско пътешествие" на Велека Цанкова е най-излъчваната песен в ефира на Радио Варна за 2021 година

Записахме я с много любов тази година, в един студен февруарски ден , разказа в предаването "Джем сешън" Велека.  " Околосветско пътешествие "  е една песен, която още щом чуем започваме да си тананикаме, заразява ни със слънчевост,..

публикувано на 30.12.21 в 09:00

Кънтри-поп певицата AngeLire с дебютен сингъл

AngeLire (Анджелиа с ударение на първото А) е едно от новите имена на съвременната кънтри-поп сцена. Нейният дебютен сингъл "Daddy" излезе на 4 декември и е вдъхновен от личната история на певицата. Тя е на музикалната сцена вече 20 години -..

публикувано на 23.12.21 в 17:10
Иван Славов

Талантливият вокалист Иван Славов с дебютен запис в Радио Варна

Иван Славов е на 15 години от Варна и учи в ГПЧЕ „Йоан Екзарх“. Музикалния талант наследява от своя баща, който свири на китара. Уроците по пеене започва от първи клас. От няколко години негов вокален учител е Дамян Дамянов, който живее в..

публикувано на 18.12.21 в 08:25