Позиция

СнимкаПредаването "Позиция" се излъчва всяка събота от 10:00 до 12:00 часа.

Седмично обзорно обществено-политическо предаване с анализи, интервюта, коментари, разговори и дискусии по актуални  процеси.  В предаването "Позиция" са обособени няколко тематични рубрики, които застъпват основи направления от политическия, обществения и културен живот в страната и във Варна. Една от основните цели на предаването е не само да бъде направен обзор на изминаващата седмица, но и да бъдат обхванати в пълнота всички гледни точки по даден проблем.

За "Позиция" работят журналистите Георги Бекяров и Валери Великов в екип с дежурен звукорежисьор. "Позиция" с Валери Великов, на 11 февруари

БСП провежда конгрес в контекста на намаляващо електорално доверие и искания за оставка на лидера Корнелия Нинова. Какво да очакваме? Слушаме Мая Димитрова от добричката организация на червените, както и доцент Татяна Буруджиева. Владислав Горанов и Румен..

обновено на 11.02.23 в 09:19

"Позиция" с Валери Великов, на 28 януари

Събеседниците в "Позиция" днес: Александър Николов от партия „Български възход. Новият председател на НДСВ Станимир Илчев. Димитър Ганев от Изследователски център „Тренд“ /интервю на Даниела Стойнова/. Румяна Дечева от Обществения съвет..

публикувано на 28.01.23 в 08:30

ПОЗИЦИЯ с Валери Великов, 14 януари

Събеседници в "Позиция" днес са: Бившият областен управител на Варненска област от "Продължаваме промяната" Благомир Коцев. Варненският общински съветник от "Демократична България" Николай Капитанов. Председателят на партия "Възраждане" Костадин..

публикувано на 14.01.23 в 08:30
Иван Портних

ПОЗИЦИЯ с Жоро Бекяров на 7 януари 2023-та!

В първото предаване "Позиция" за 2023-та гост ще бъде кмета на Община Варна Иван Портних. След 11 часа, в търсене на отговорите за финансовото състояние на морската столица, за изтеглените заеми през предходната и тяхното усвояване, за Варненска..

публикувано на 06.01.23 в 15:49

"Позиция" с Валери Великов, на 10 декември

В обзорното предаване на Радио Варна днес очаквайте: Весела Чернева – директор на българския офис на Европейския институт за външна политика. Настимир Ананиев – народен представител от „Продължаваме промяната“. Борислав Гуцанов от..

публикувано на 10.12.22 в 08:30

"Позиция" с Валери Великов, на 3 декември

Промените в Изборния кодекс ще коментират: - Александър Николов от „Български възход“ - Божидар Божанов - „Демократична България“ - Костадин Костадинов от „Възраждане“ - Румяна Дечева от Обществения съвет към ЦИК Очаквайте и интервю..

публикувано на 03.12.22 в 08:15

"Позиция" с Валери Великов, на 19 ноември

Задълбочаващата се криза на парламентаризма, след анонсираните промени в Изборния кодекс ще коментират: Депутатът от "Продължаваме промяната" Даниел Лорер. Народният представител от ГЕРБ/СДС Бранимир Балачев Политологът Слави Василев Румяна Дечева от..

обновено на 19.11.22 в 09:37

"Позиция" с Валери Великов, на 29 октомври

В „Позиция” на 29 октомври очаквайте: Народните представители:    Даниел Митов /ГЕРБ/СДС/     доц. Антон Тонев /”Продължаваме промяната”/     Цончо Ганев /”Възраждане”/     Пред Даниела Стойнова бившият премиер Иван..

обновено на 29.10.22 в 08:52

"Позиция" с Валери Великов, на 15 октомври

Колко дълъг ще е животът на 48-то Народно събрание? Коментираме заедно с избраните за народни представители Ерджан Ебатин /ДПС/, Антон Тонев /“Продължаваме промяната“/ и Борислав Гуцанов /“БСП за България“/ Геополитиката определя българската..

обновено на 15.10.22 в 09:31

ПОЗИЦИЯ с Валери Великов, на 23 юли

Преговорите на ново правителство, записът от заседанието на ДБ и изказването на Слави Трифонов ще коментират: Варненският депутат от „Продължаваме промяната“ Антон Тонев, Мая Димитрова – народен представител от „БСП за България“ от Добрич и..

обновено на 23.07.22 в 09:32