Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

С концерт, диджей парти и безплатна рибена чорба посрещат първото юлско слънце по Северното Черноморие

2
Снимка: архив

Гостите на ваканционно селище „Албена” ще посрещнат първото юлско слънце с диджей парти до сутринта, съобщиха от пресцентъра на черноморския курорт. Цяла вечер зареждаща музика, летни миксове и танци очакват денс маниаците в Бийч Клуб Ганвие. Според домакините, предстои неповторима музикална селекция до сутринта с DJ Dan Taneff /Lifestyle records/, DJ Tony /Xtravaganzza/ и специалното участие на истанбулския DJ V-Dat. Неговото присъствие със сигурност ще държи будни всички до изгряващото слънце. Вълнуващото посрещане на юлския изгрев ще даде начало на незабравими вечери през целия летен сезон и разтърсващ парти уикенд след него, твърдят организаторите.

НЧ "Изгрев 1936" с. Тюленово, кметството на селото и организатори на Тюленово арт-фест, канят на безплатна рибена чорба и кафе, сутринта на 1 юли, на площадката в рибарското заливче в село Тюленово. Сутрешното кулинарно мероприятие е и повод неофициално да се обяви програмата на фестивала, който ще се проведе от 10 до 13 август в селото. От средата на юли месец ще започне постепенното запознаване на публиката с участниците, събитията, дейностите. 

В местността „Огънчето” край с. Камен бряг, Община Каварна, и тази година на 30 юни срещу първи юли ще се съберат много хора, за да посрещнат изгрева на слънцето и  първото юлско утро, съобщиха от крайморската община. За пореден път, със съдействието на Община Каварна ще се състои традиционният за това събитие концерт. На сцената край скалистия бряг ще се качат бандите NO PLANET, IVO RUEV BAND и PLEASURE. Хедлайнър ще бъде създадената в Каварна група JEREMY?, нашумяла напоследък с участието си в международния конкурс „International Songwriting Competition” и с това, че са избрани да подгряват самите QUEEN за три от датите на актуалното им турне, поясниха организаторите. Невероятно рок преживяване и силни емоции очакват феновете на твърдия звук в нощта срещу първи юли. Началото е в полунощ, а купонът ще продължи до 6.00 часа сутринта, посочват от общинската управа в Каварна.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Варненската състезателка Краснобаева спечели Гран При на Бърно

Титла за варненската състезателка по художествена гимнастика Елвира Краснобаева на Гран При Бърно. С индивидуалния многобой при жените стартира Гран При Бърно 2024. В Чехия, България е представена от националната състезателка Елвира Краснобаева. Силен многобой за възпитаничката на Светлана Юриевна и с общ актив от 135.800 (34.500 на обръч, 35.200 на..

публикувано на 15.06.24 в 21:15

Мъж намушка няколко души на футболно парти в Германия

Мъж нападна няколко души с хладно оръжие по време на частно парти за европейското първенство по футбол в малък град в северната част на Германия и рани сериозно трима от тях, предаде ДПА. Инцидентът е станал във Волмирщет, провинция Саксония-Анхалт. Прокуратурата в близкия по-голям град Магдебург съобщи, че нападателят първо намушкал с нож друг мъж на..

публикувано на 15.06.24 в 16:58

"Поход за семейството" във Варна

Десетки варненци и гости на града взеха участие в инициативата „Поход за семейството“, организиран от едноименната национална асоциация и в други градове на страната.  На сцена „Раковината“ имаше изпълнения на гайдари и певци.   Димитрина Иванова, заместник-председател на асоциацията „Поход за семейството" и представител на..

публикувано на 15.06.24 в 16:56
Камала Харис

500 млн. долара помощ за Украйна от САЩ

Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис обяви американска помощ за Украйна на стойност над милиард и 500 милиона долара. Подкрепата бе анонсирана по време на двудневната конференция за мир в Украйна, която се провежда в Швейцария. Според обявеното от нея - почти 400 милиона долара от помощта са за подпомагане на бежанци, за хранителна помощ, здравни..

публикувано на 15.06.24 в 16:50
Борислав Гуцанов

Борислав Гуцанов е новият преседател на ПГ на БСП

Националният съвет на БСП избра Борислав Гуцанов за председател на ПГ на БСП, съобщи БНТ. Временно изпълняващ длъжността ще бъде Атанас Зафиров.  За зам.-председател на НС предложиха Драгомир Стойнев. Друго решение, което взеха от партията е Калоян Методиев да напусне НС, реши единодушно Националният съвет на БСП. Ако откаже, няма да бъде част от ПГ.

публикувано на 15.06.24 в 15:21

Противоминната военноморска група в Черно море ще започне работа през юли

Противоминната военноморска група в Черно море, която бе създадена от Турция, България и Румъния, ще започне дейността си от следващия месец, съобщи турският министър на отбраната Яшар Гюлер след министерската среща на НАТО, която се състоя в Брюксел на 13 и 14 юни, предаде Анадолската агенция. Той каза също, че на срещата в Брюксел турската страна е..

публикувано на 15.06.24 в 14:59
	Панорама от кантон Ури - по пътя за Алтдорф край езерото Люцерн

Световни лидери се събират на конференцията в Швейцария, посветена на мира в Украйна

Световни лидери започнаха да се събират днес на мирната конференция в Швейцария, посветена на мира в Украйна, предаде Ройтерс. В конференцията ще участват десетки съюзници на Украйна. Китай избра да не участва, а Русия не беше допусната до събитието, след като го окачестви като загуба на време и каза, че няма интерес да участва в него. Отсъствието на..

публикувано на 15.06.24 в 14:57