Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Две нови реновирани спортни бази бяха открити днес във Варна

Автор:

В присъствието на много официални гости, като сред тях и президентът на родната федерация по ветроходство Росен Марангозов, който е и председател на „Черно море Бриз“ бе открита  реновираната база на ветроходния клуб. Изграден е голям хангар с място за около 50 лодки, със съблекални, треньорска стая. Преди да пререже лентата, министърът на спорта откри ветроходната регата „Бриз-Есен“. Малко по-късно беше открита и ремонтираната зала по вдигане на тежести на спортен клуб "Титан". Присъстваха много настоящи състезатели, бивши щангисти, родители и учители он варненското спортно училище.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Илиан Илиев: Контролирахме нещата в този мач (ВИДЕО)

Футболистите на "Черно море" се поздравиха с още една победа в първенството. Те се справиха след 3-0 у дома срещу "Крумовград". Варненци бяха по-добри през цялата среща и контролираха мача. Наставникът Илиан Илиев остана доволен от успеха.

публикувано на 27.08.24 в 13:45

Атанас Рибарски: Загубихме концентрация и допуснахме три гола (ВИДЕО)

Старши треньорът на футболен тим "Крумовград" Атанас Рибарски не остана доволен от резултата, който постигнаха във варна срещу "Челно море". Те отстъпиха с 0-3 при гостуването си на варненци. Чуйте мнението на специалиста

публикувано на 27.08.24 в 13:35

Ясни са всички футболисти, извикани от Илиан Илиев за мачовете в Европа

Вратари: Димитър Митов (Абърдийн), Иван Дюлгеров (ЦСКА-София), Светослав Вуцов (Славия) Защитници: Симеон Петров (Шльонск), Алекс Петков (Шльонск), Валентин Антов (Кремонезе), Живко Атанасов (Черно море), Виктор Попов (Черно море), Ертан Томбак (Славия), Ангел Лясков (Локомотив Пд) Полузащитници: Фабиан Нюрнбергер (Дармщат), Георги Костадинов (АПОЕЛ..

публикувано на 27.08.24 в 12:47

Върбан Петков: Камчатка е място за хората, които обичат дивия и спокоен живот (ВИДЕО)

Варненският авантюрист Върбан Петков, който е пожарникар, а в същото време и секретар на туристическо дружество "Владислав Варненчик" направи поредното си интригуващо пътуване. Той стигна до екзотичната Камчатка и днес ще ни разкаже впечатленията си за този полуостров.

публикувано на 27.08.24 в 11:55

Стартира Европейското първенство по волейбол

Дадено беше началото на последното Европейско първенство, в което български състав ще участва това лято. Националите ни под 20 години излязоха в откриващия мач в Група II в гръцкия град Арта и не допуснаха грешка. Селекцията на Мирослав Живков взе чиста победа над Словения с 3:0 (25-20, 25-22, 25-23) след 81 минути игра.Европейското първенство за мъже..

публикувано на 27.08.24 в 10:53

Карбони спечели втория етап в обиколката на България

Италианецът Джовани Карбони от отбора на Джей Си Ел Укьо спечели втория етап от колоездачната обиколка на България. Той се представи блестящо в този етап - 108,3 километра от Троян до Казанлък. До последно той водеше битка с чеха Якуб Отруба.Трети финишира италианецът Матео Малучели, който спечели първия етап. В генералното класиране първи е..

публикувано на 27.08.24 в 10:51

17-годишните ни волейболисти завършиха с победа

Националният отбор на България за мъже под 17 години завърши с победа групата си на Световното първенство. В зала „Левски София“ нашите надиграха Мексико с 3:1 (25:17, 25:21, 19:25, 25:15). Българите завършиха с две победи, но останаха на трето място в класирането. Първи е Испания, а втори – Китайско Тайпе. В осминафинала нашите ще срещнат..

публикувано на 27.08.24 в 10:49