Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Разговори на тротоара: Нина Милошевич

Тя е усмихната. Тя е руса. Тя е водеща. Предимно на сутрешната програма на Радио Варна. Казва се Нина Милошевич.

Завършила е "Радиожурналистика" в Софийския университет "Св. Климент Охридски", но реално е завършила в БНР – Радио Варна. Това е нейното училище – защото практиката дава усъвършенстването на професионалиста, казва Нина.

А иначе в живота е щастлива майка, обичана съпруга и верен приятел. А враговете (ако въобще е възможно да има такива) ги отблъсква с позитивизма и вечната си усмивка. Усмивка, която се усеща дори и по радиото.

Как отговори Нина на десетте въпроса от рубриката "Разговори на тротоара"? Чуйте в прикачения звуков файл:






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Радио Варна представя: Лулите като част от изкуството

Първата по рода си изложба на лули се проведе във Варна съвсем скоро. Благодарение на ентусиазма на варненски любители на лули, които организираха тази изложба, за да отпразнуват първия си рожден ден като клуб, успяхме да обърнем внимание на лулите, не само като средство за пушене, но и като произведение на изкуството.  Повечето хора, които..

публикувано на 19.10.24 в 11:00
Chart

#781 ТОП 20 (18.10-25.10.2024)

публикувано на 18.10.24 в 18:44
Кадър от филма на П. Сорентино

ГРАВИТАЦИЯ НУЛА на 18 октомври със Светлана Вълкова

14 - 15 Режисьорът Габор Томпа за първата си постановка в България - „Както ви харесва“ от Шекспир във Варненския театър Три филма от кино-литературния фестивал „Синелибри“ през уикенда след гръмкото начало с филма на Паоло Сорентино „Партенопа“ Представяме книжната поредица „Дивите животни на града“ с автор Елена Павлова 15 - 16..

публикувано на 18.10.24 в 10:53

НОВИЯТ ДЕН на 18 октомври с Иван Барбов

Всеки нов ден е като бяло платно, върху което можем да рисуваме. С багрите на доброто сутрешно настроение ще оцветят ефира на Радио Варна Иван Барбов, Жоро Бекяров и звукорежисьорът Недялко Добрев навръх професионалния празник на художниците. В малкия, но за сметка на това редовен празник, какъвто е петъкът, във времето от 6.00 до 10.30..

публикувано на 18.10.24 в 05:50

НА СВЕТЛО на 17 октомври с Мариела Димитрова

17-я пореден Черноморски туристически форум събра във Варна десетки представители на туристическия бранш. Темата е "Зеленият и дигиталният преход". Репортаж в 14.20 часа. А в репортаж в 14.40 часа ще научим за програмата във Варна на „Дни на иновациите в образованието“. Смарт контейнер с автономно управление на отпадъци беше монтиран..

публикувано на 17.10.24 в 13:37
Грациозните лебеди във Варна

НА СВЕТЛО във вторник, 16 октомври

ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“  обявяви резултатите от цифровото моделиране на Центъра за интегрирано управление и мониторинг на бреговата зона. Има ли замърсяване на българската акватория с потенциални замърсители вследствие на войната в Украйна?; Проследяваме срещата на Консултативния съвет за Черно море - защо цифровизацията в рибарството е от..

публикувано на 16.10.24 в 12:15

НОВИЯТ ДЕН на 16 октомври с Мариела Димитрова

Предприемачът, открил римската статуя във Варна ще гостува в предаването в 8.10 часа. Георги Крайчев ще разкаже как точно са попаднали на археологическата находка, за пътя на статуята от строежа до музея и за работата му с археолозите, която оказа се не е от вчера, защото е имал и други обекти в центъра на Варна. Като най-горещата тема за..

публикувано на 16.10.24 в 06:33