Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

НА СВЕТЛО на 20 май с Валерия Василева

Военноморски музей-Варна

Варненският "Лайънс клуб" дари предпазни костюми, маски и ръкавици на медиците от Центъра за спешна помощ в морската столица.

Интервю с кмета на Варна Иван Портних за ремонта на тръбопровода, който отвежда отпадните води от квартал "Аспарухово".

I Езикова гимназия с награда "Варна" за най-добър колектив в средното образование.

Доц. д-р Лалка Рангелова от Националния център по обществено здраве и анализи коментира тенденциите за пълноценното и разнообразно хранене на децата за формиране на силен имунитет.

Североизточна България е най-медоносният район в страната - за качествата на регионалните видове мед разказва производителят Милен Минчев от Провадия.

Стефан Вълдобрев на 50 години - разговор за предизвикателствата на актьорската и музикална кариера.

97 години от създаването на Военноморски музей - Варна.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

На 10 юни в "От другата страна" по Радио Варна

На 10 юни в "От другата страна" по Радио Варна Специално интервю с Falk Maria Schlegel (POWERWOLF). Алекси Калев ("Bulgarian Live Music") за "Midalidare – Rock in the Wine Valley 2024". Разговор с Николо Коцев за издаването на концертната версия на рок операта "Nostradamus – Live In Sofia" и преиздаването на студийната версия на рок епоса...

публикувано на 10.06.24 в 14:25

НОВИЯТ ДЕН на 10 юни с Иван Барбов

След като направихме избора си в неделния ден, правилният избор за начало на новата седмица е да си направите голяма чаша с кафе и да превключите на честотите на Радио Варна във времето от 6.00 до 10.30 часа. Там ви очакват Иван Барбов, Александър Йорданов и звукорежисьорът Петър Венков, както и много интересни теми, ефирни срещи, репортажи..

публикувано на 10.06.24 в 05:01

Специално изборно студио с Валери Великов

Очаквайте специалното изборно студио на Радио Варна, в което ще чуете първи резултати, анализи и коментари на изборите за наши представители в Европейския и Националния парламент. Подготвили сме репортажи от изборния ден в областите Варна, Бургас и Добрич, както и интервюта със социолози, анализатори, наблюдатели на изборния процес и..

публикувано на 09.06.24 в 16:59

45 години община Ветрино

Годината е 1979. С указ номер 2295, издаден от пресдетателя на държавния съвет на Народна република България, село Ветрино става административен център на Община Ветрино. "От тогава до днес, години наред, нашите предци са градили имиджа и са отстоявали просперитета на общината ни. За да можем ние днес с гордост да отбележим честването на..

публикувано на 08.06.24 в 10:13
Chart

#766 ТОП 20 (07.06-14.06.2024)

публикувано на 07.06.24 в 19:44

ГРАВИТАЦИЯ НУЛА на 7 юни със Светлана Вълкова

Международен театрален фестивал „Варненско лято“: ·   Режисьорът Галин Стоев за спектакъла „Хага“ и политическия театър ·   Актрисата Весела Бабинова: Щастлива съм с професията, която си избрах ·   „Цензурата в изкуството преди и сега“ – театроведът проф. Камелия Николова ·   Жоро Тошев с книга и филм за Татяна Лолова..

публикувано на 07.06.24 в 11:20
Плажът на Шкорпиловци

НА СВЕТЛО на 6 юни с Валерия Василева

Трима министри участват днес в проверка на качеството на морските води на плажа в Шкорпиловци – репортаж от мястото на събитието. Съветът на ректорите на българските университети заседава днес в аулата на Икономически университет – Варна и обсъжда привличането на студенти и финансирането на висшето образование. Репортаж от приемната на..

публикувано на 06.06.24 в 14:02