Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ангелов отново пое „Витоша“

Автор:

Костадин Ангелов е новият старши треньор на вторидивизионния футболен клуб Витоша (Бистрица). В щаба на Ангелов влизат още Росен Стоянов като помощник-треньор и Борислав Драгомиров като треньор на вратарите.

Новият треньорски екип ще дебютира този уикенд срещу Локомотив (Горна Оряховица).

Ангелов до този момент  беше главен мениджър на Витоша Бистрица. Преди това водеше отбора в периода 2015-2018 година.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Испания се справи с хърватите

Тимът на Испания записа успех с 3:0 над Хърватия в група “В” на Европейското първенство по футбол.  Алваро Мората беше точен в 28-ата минута, а четири по-късно Фабиан Руис удвои.  В края на първата мас се разписа и Даниел Карвахал. Гостите пропусната дузпа чрез Бруно Петкович в 80-ата минута.

публикувано на 15.06.24 в 21:18

Варненка носи два медала за България от Европейско първенство

България стартира с два медала на Европейското първенство по вдигане на тежести за кадетки и кадети до 15 и до 17 години в Солун, Гърция. Александра Николова (45 кг) от Варна при по-малките се представи прекрасно. Състезателката на варненския клуб "Титан" с личен треньор нейния баща Живко Николов взе бронз в двубоя и злато в изтласкването. Николова..

публикувано на 15.06.24 в 17:45

Варна е домакин на най-голямото състезание по кросфит (ВИДЕО)

Най-голямото състезание по кросфит в България се провежда днес и утре във Варна. Най-добринте българи в този спорт, както и представители от много други страни си оспорват призовите места. Надпреварата се провежда на Амфитеатъра в Морската градина. Утре  състезанието започва в 8.00 ч и ще продължи до 20.00 ч. Вижте подробности за този спорт във видеото...

публикувано на 15.06.24 в 17:20

Откриха турнира "Руми и Албена" във Варна (ВИДЕО)

Във Варна официално откриха 26-тия международен турнир по художествена гимнастика "Руми Албена". Боряна Калин, Стиляна Николова и техните треньорки бяха официалните гости на надпреварата. Кристиан Димитров, директор на дирекция "Спорт" откри турнира.

публикувано на 15.06.24 в 17:14

Три футболни двубоя от ЕВРО 2024 в събота

Три срещи от груповата фаза на ЕВРО 2024 по футбол ще се изиграят днес, 15 юни, събота. Ранният двубой, от 16:00ч. , ще противопостави съставите на  Унгария и Швейцария от Група „А“. Срещата ще се играе на стадион  Райненергие  в Кьолн. В 19:00ч . е мачът между  Испания и Хърватия . Двубоят е от Група "Б" и ще се играе на Олимпиащадион в Берлин...

публикувано на 15.06.24 в 15:50

Унгария и Швейцария играят в ранен мач

Унгария и Швейцария излизат във втория мач от програмата на Евро 2024. Това е и първа среща от  и първи от втория ден на надпреварата. Двата тима заслужено стигнаха до финалите на този форум. Срещата е от 16.00 ч на "Райн Енерджи", Кьолн. За Унгария това е трето поредно европейско първенство под ръководството на Марко Роси.На миналото ЕП..

публикувано на 15.06.24 в 13:30

Хърватите имат да си връщат на Испания

Много сериозен сблъсък се очертава тази вечер на ЕП по футбол в германия. Два гранда се изправят един срещу друг  Испания и Хърватия. Те на практика откриват борбата в група “В”.  Срещата е от 19:00 часа на “Олимпиащадион” в Берлин. Този мач се явява като някакъв реванш за Лука Модрич и неговите съотборници. На предното ЕП точно иберийският..

публикувано на 15.06.24 в 12:45