Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полина Трифонова: Само това чакам, да ми се обадят за Токио

Автор:


Полина Трифонова е най-добрата състезателка по тенис на маса в България. Тя участва в първенството на Германия с местен тим, иначе е състезател на варненския „Корабостроител`02. Поля направи отлично представяне на олимпийската квалификация в Португалия и на практика е първа резерва за Игрите в Токио за континента Европа. това означава, че има огромни шансове да участва на Олимпиадата. Откривам я в Германия и правим това интересно интервю за БНР-Варна.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Николай Киров поема "Спартак"- Варна

Николай Киров е новият наставник на Спартак (Варна). Временно начело на тима бе Иван Цветанов. Панайот Кискинов ще бъде технически директор на отбора.

публикувано на 20.10.24 в 21:06

Радо Росенов е европейски шампион

Перфектен Радо Росенов е шампион на Европа. Националът ни спечели златния медал на Европейското първенство за мъже и жени до 23 години в София. Пред погледите на редица легенди от близкото и по-далечно минало националът ни срази на финала представителя на Армения Артур Сахакян. В категория до 60 килограма българинът ликува с категоричното 5:0 съдийски..

публикувано на 20.10.24 в 21:05

"Черно море" взе трите точки срещу "Хебър" (ВИДЕО)

Отборът на Черно море записа победа срещу Хебър с 1-0. Гол на Дуду (75) реши изхода на този мач. Срещата беше тактически оспорвана, но като цяло нямаше високо ниво футбол на "Тича". За домакините най-важни са трите точки, спечелени тази вечер.

публикувано на 20.10.24 в 19:17

Втора загуба за Варна ДКС

Волейболистките на Варна ДКС с втора загуба на старта на женското първенство. Като домакини варненки отстъпиха с 0-3 срещу столичния тим ЦСКА. В следващия си мач Варна ДКС ще е домакин на ЦПВК, като срещата е от 14.00 ч.

публикувано на 20.10.24 в 17:56

"Перун 1" с втора загуба на старта (ВИДЕО)

Втора загуба за волейболистките на "Перун 1"-Варна. Този път те отстъпиха срещу отбора на "Славия" с 0-3 гейма. Варненки не играха силно в защита, а като цяло отборът от столицата е доста по-силен. Това е второ поражение за момичетата на треньора Димо Стоянов, след като вчера те отстъпиха със същия резултат на ЦСКА.

публикувано на 20.10.24 в 13:28

Лия Каратанчева стана вицешампионка на двойки на турнир в Португалия

Националката на България за "Били Джийн Кинг Къп" Лия Каратанчева загуби на финала на двойки на турнира на твърда настилка във Фаро (Португалия) с награден фонд 25 хиляди долара. Каратанчева и Диана Марчинкевица (Латвия), трети поставени в основната схема, отстъпиха пред номер 2 Вероника Фалковска (Полша) и Стефани Джудит Вишер (Нидерландия) с 4:6, 6:2,..

публикувано на 20.10.24 в 10:50

"Ботев"- Пловдив с осма победа

Осма шампионатна победа за Ботев Пловдив през сезона.  „Канарчетата” спечелиха с 1:0 срещу Славия. Николай Минков (60) беше точен за домакините след груба вратарска грешка на Николай Кръстев.

публикувано на 20.10.24 в 09:52