Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любо Ганев към националките: Това е годината на женския волейбол, влагайте се и бъдете здрави!

Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев пожела успех на момичетата от женския национален отбор по волейбол преди началото на изключително важния сезон, в който Пловдив е домакин на мачовете от групата в Европейската златна лига, Русе приема финалите на Златната лига, а след това е кулминацията с домакинство на Европейското първенство по волейбол отново в Пловдив. Любомир Ганев направи специално обръщение пред целия отбор, воден от Иван Петков, преди тренировката на „лъвиците“ в зала „Левски София“.

„След миналата година, в която нямахме състезания, вече започваме. Пожелавам ви на първо място да сте здрави. Тази година е годината на женския волейбол в България и федерацията ще направи всичко, което имат треньорският щаб и състезателките като изисквания. От вас искаме само да се влагате във всяка тренировка и всеки един мач. Ще има достатъчно срещи през годината. Предстоят ни приятелски мачове в Полша и след това Европейската златна лига, за да стигнем до Европейското първенство. Пожелавам ви успех. И още веднъж най-важното – бъдете здрави“, заяви Любо Ганев.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Втори успех за девойките на Европейското във Варна ( ВИДЕО )

Нова победа за България на Европейското първенство по плажен хандбал при девойките. Днес България победи състава на Сърбия след дузпи в много оспорван двубой, а след вчерашната победа срещу Полша, това е втори успех.

публикувано на 05.07.24 в 15:03

Голяма радост за нашите юноши след първия успех ( ВИДЕО)

Много ра„дост имаше в целия българки щаб след успеха на юношите ни на Европейското първенство по плажен хандбал във Варна. нашият тим се наложи над Румъния и спечели първата си среща.

публикувано на 05.07.24 в 15:02

Първа победа за юношите на Европейското първенство във Варна ( ВИДЕО)

Юношите на България с първа победа на Европейското първенство по плажен хандбал. Българите се справиха с нашите северни съседи от Румъния след 2: 0. Тактически нашите момчета се справиха, след добро проучване на румънския тим от треньора Самет Муртазали.

публикувано на 05.07.24 в 14:56

Олимпиакос си връща Везенков

Александър Везенков се връща в Олимпиакос. Договорката с ръководството на тима от Пирея е осъществена. Най-големият трансфер в Европа е факт. Общата трансферна сума ще надхвърли 10 мил.долара. Очаква се Везенков да подпише 4-годишен договор срещу 14 милиона евро.

публикувано на 05.07.24 в 10:30

Португалия и Франция се сблъскват днес

Португалия и Франция се изправят в мач от четвъртфиналите на ЕП по футбол тази вечер от 22:00 часа в Хамбург. На полуфиналите победителят ще спори с Испания или Германия. Това ще е повторение на финала от ЕП 2016 година, когато португалците триумфираха с трофея. Двата тима не са показали максимума на своите възможности на този шампионат и затова..

публикувано на 05.07.24 в 08:03

Финал преди финала на Европейското първенство

Испания и Германия излизат един срещу друг в най-интригуващата среща от началото на ЕП по футбол. Всички твърдят, че това е финалът на първенството. Мачът в Щутгарт е от 19:00 часа. И двата отбора имат по три европейнски титли. На СП в катар преди дви години тези отбори направиха 1-1. Статистиците плашат, че германците нямат победа срещу Испания..

публикувано на 05.07.24 в 08:02

Борносузов подписа с ЦСКА

Юношеският национал на България Йоан Борносузов подписа с ЦСКА. Нападателят е възпитан в армейските ценности още от школата на ЦСКА, откъдето след отличните си изяви преминава в италианския Дженоа през 2020 година. Талантът печели шампионата до 18 години още през първия си сезон на Апенините. За различните формации на Дженоа Йоан изиграва общо..

публикувано на 05.07.24 в 07:59