Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бихме румънките на Европейското първенство във Варна

Автор:

Националният ни отбор по плажен хандбал за девойки записа втора победа на ЕП във Варна.

Бихме румънките след изпълнение на дузпи, след 13:12 в първата част за нас и загуба във втората с 16:25. Така тимът на Тефик Парафитов стартира втората фаза за разпределение на местата от 9 до 15, като в нашата група е още отборът на Словения.

Юношите също продължават борбата за местата от 9 до 15 на Европейското първенство във Варна.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Португалия и Франция се сблъскват днес

Португалия и Франция се изправят в мач от четвъртфиналите на ЕП по футбол тази вечер от 22:00 часа в Хамбург. На полуфиналите победителят ще спори с Испания или Германия. Това ще е повторение на финала от ЕП 2016 година, когато португалците триумфираха с трофея. Двата тима не са показали максимума на своите възможности на този шампионат и затова..

публикувано на 05.07.24 в 08:03

Финал преди финала на Европейското първенство

Испания и Германия излизат един срещу друг в най-интригуващата среща от началото на ЕП по футбол. Всички твърдят, че това е финалът на първенството. Мачът в Щутгарт е от 19:00 часа. И двата отбора имат по три европейнски титли. На СП в катар преди дви години тези отбори направиха 1-1. Статистиците плашат, че германците нямат победа срещу Испания..

публикувано на 05.07.24 в 08:02

Борносузов подписа с ЦСКА

Юношеският национал на България Йоан Борносузов подписа с ЦСКА. Нападателят е възпитан в армейските ценности още от школата на ЦСКА, откъдето след отличните си изяви преминава в италианския Дженоа през 2020 година. Талантът печели шампионата до 18 години още през първия си сезон на Апенините. За различните формации на Дженоа Йоан изиграва общо..

публикувано на 05.07.24 в 07:59

Днес е стартът на свободняците на европейското първенство

В петък участието си на европейското за юноши започват националите в свободния стил. Първи на тепиха ще излязат Мурад Иляз (57), Ердал Галип (65), Калоян Атанасов (70), Радомир Стоянов (79), Андриян Вълканов (97). Същевременно днес и петте ни състезателки при девойките загубиха на старта и отпаднаха от надпреварата, след като и противничките им не..

публикувано на 05.07.24 в 07:54

Първа българска победа във Варна - мнения (ВИДЕО)

Първа българска победа на Европейското по плажен хандбал във Варна. Девойките ни победиха Полша с 2-0. Нашите момичета изиграха отличен в техническо отношение мач и това им донесе успеха. До последно неи се знаеше кой ще грабне успеха, но това се оказа българският тим.

публикувано на 04.07.24 в 19:24

100 хиляди лева допълнителна субсидия за ФК „Черноморец“ – Балчик

Футболът превзе Общинския съвет в Балчик, но не на стадиона, а в заседателната зала днес, когато във вратата на местния „Черноморец“ заваляха предложенията за разрешаване на финансовите му проблеми. Почти едно полувреме дебати бяха нужни, за да се стигне до гласуването в подкрепа на сдружението с още 100 хиляди лева към първоначалния бюджет за..

публикувано на 04.07.24 в 17:37

Националите се забавляват на Европейското във Варна (ВИДЕО)

Освен качествен хандбал на Европейското плажно първенство във Варна има и много шоу.

публикувано на 04.07.24 в 12:49