Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Winbet с атрактивни коефициенти за старта на сезона във Висшата лига

| обновено на 12.08.21 в 14:03

Този петък /13 август/ стартира новият сезон в английската Висша лига. Феновете на най-великата игра тръпнат в очакване на новата кампания на Премиър Лийг, като началото ще бъде дадено с мача между новака Брентфорд и Арсенал, който изпрати слаб сезон 2020/21 и ще се стреми към по-добро класиране. Родният букмейкър Winbet предлага атрактивни коефициенти и много предложения за залагане за всички мачове от Висшата лига. Още на старта на кръга може да подкрепите Арсенал да спечели срещу Брентфорд на 1.88 коеф., докато ставката за успех на „пчеличките“ е 4.00. Очакванията са да има попадение в този двубой и в сайта ще намерите много пазари за голове в срещата – както двата отбора да отбележат, така и за попадения през отделните полувремена и разбира се традиционния залог над 2.5 гола.

В съботния ден ще има много футбол от Висшата лига, като началото е с футболната класа между Манчестър Юнайтед и Лийдс на "Олд Трафорд". "Червените дяволи" направиха солидна селекция през лятото и се очаква да се борят за титлата, след като през миналия сезон останаха втори. Winbet ги фаворизира за успеха срещу тима на Марсело Биелса, който показа страхотен футбол през сезон 2020/21 и бе една от приятните изненади. Дали Лийдс е способен да поднесе изненадата на 5.50 коеф. и да смълчи феновете на "Олд Трафорд" ще разберем в съботния следобед. След тази среща има ище много интересни двубои, като европейският клубен шампион Челси приема Кристъл Палас и е огромен фаворит за успеха. Тимът на Томас Тухел ще опонира на Ман Сити за титлата през новата кампания, а същото се очавка да стори и шампионът от 2019/20 - Ливърпул. "Червените" в събота вечер гостуват на новака Норич на стадион "Кероу Роуд".

В неделя ще се проведе голямото дерби на кръга между Тотнъм и Манчестър Сити. Двубоят е от 18:00 часа - малко след края на срещата между Нюкасъл и Уест Хем. Шампионите от Ман Сити са фаворити за успеха при визитата си в Северен Лондон. Една от големите им трансферни цели Хари Кейн почти сигурно няма да играе за Тотнъм, след като е назад с подготовката. Официален дебют за Ман Сити пък ще направи Джак Грийлиш, който бе закупен за 100 млн. паунда от Астън Вила.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Юношеските ни национали отстъпиха срещу Турция в тестов мач

Завърши тестовата среща по плажен хандбал между отборите на България и Турция, юноши. Двата тима си размениха по една част,а при дузпите турците спечелиха със 7-4. Утре Европейското първенство стартира в 10.00 ч.

публикувано на 03.07.24 в 18:07

Българките се забавляваха в тестовия мач ( ВИДЕО)

Тестов мач направиха отборите на България и Турция-девойки, преди старта утре на Европейското първенство по плажен хандбал във Варна. Българките спечелиха мача, но идеята беше да се пробват всички системи в игрова ситуация.

публикувано на 03.07.24 в 18:04

Юношите правят мощна агитка (ВИДЕО)

Юношеските национали по плажен хандбал не останаха равнодушни по време на мача на българките с Турция, които изиграха тестови мач. Нашите момчета през цялото, време подкрепяха момичетата и им даваха кураж.

публикувано на 03.07.24 в 18:00

България стартира с победа на Европейското във Варна

С победа започна българското участие на Европейското по плажен хандбал за юноши и девойки във Варна. Макар и в тестов мач, девойките на България записаха победа срещу Турция с 2-0. След редовното време двата тима репетираха дузпи. 8-4 за България при дузпите.

публикувано на 03.07.24 в 17:56

Представяме ви националките на България-девойки по ппажен хандбал ( ВИДЕО)

Във Варна утре започва Европейското първенство по плажен хандбал за юноши и девойки. Надпреварата е на Южния плаж. Нашите национални отбори са в отлична спортна форма и дават заявка за медали тази година, макар че това ще е доста трудна задача. Днес ви срещаме с отбора на България-девойки, който откриваме на плажа и разговаряме с момичетата..

публикувано на 03.07.24 в 11:50

Благотворителен турнир по футбол във Варна

Във Варна в рамките на три дни се провежда благотворителен футболен турнир с участието на три възрастови групи деца. Те и техните родители са съпричастни с помощта която трябва да се даде на една млада дама Антония. Тя се нуждае от трансплантация на костен мозък. Днес на търг бяха продадени топка с автограф от Димитър Бербатов, две футболни..

публикувано на 03.07.24 в 08:06

България с медал в Нови Сад

Алан Джабиев донесе първи медал за България от европейското за юноши в Нови сад - бронз.В решителната схватка за отличието състезателят на ЦСКА се наложи над украинеца Дмитро Стрижекозин с 3:1, като поведе с 3:0 още след първата част.  Съперникът му е бронзов медалист от европейско първенство за кадети и пети в света за същата възраст от 2022-а.А..

публикувано на 03.07.24 в 08:03