Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Камбуров влезе в историята

Автор:

Исторически мач имаше днес у нас. Мартин Камбуров записа името си в историята.

Берое победи Царско село с 1:0 в двубой от 7-ия кръг на efbet Лига, а победното попадение вкара 40-годишният голмайстор.

Така той стана стрелец №1 в историята на българското първенство, измествайки от първата позиция легендарния реализатор на Берое и ЦСКА Петър Жеков. Камбуров вече има 254 попадения, докато Жеков вече е с едно по-малко.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Илиан Илиев: Трябва да подобрим организацията на мачовете (ВИДЕО)

Старши треньорът на "Черно море" и национален футболен селекционер Илиан Илиев остана доволен от победата нсрещу "Хебър", пно играта не чак толкова. тимът му спечели три точ„ки срещу "Хебър", но със сигурност има доста какво да се желае от играта на тима. Чуйте коментара на Илиан Илиев.

публикувано на 21.10.24 в 13:55

Бруно Акрапович: Мислех си, че няма как ди ни вкарат гол (ВИДЕО)

Футболистите на "Хебър" претърпяха поражение с 0-1 при гостуването си вав Варна на тима на "Черно море". Дуду се разписа в 75-та минута и реши срещата в полза на варненци. След мача новият наставник на "Хебър" Бруно Акрапович, коментира, че отборът му е играл тактически правилно и не е очаквал гол. Той изрази увереност, че в отбора има добри футболисти...

публикувано на 21.10.24 в 13:25

Норман Недков: Момичетата са много млади, но имат желание и потенциал (ВИДЕО)

Волейболистките на Варна ДКС започна с две загуби участието си в новото женско първенство. Варненки отстъпиха с по 0-3 гейма срещу столичните ЦСКА и Славия. Отборът направи добра подготовка, но малките на години състезателки не успяха да се противопоставят по най-добрия начин на столичните грандове. Другата новита свързана с отбора на Варна..

публикувано на 21.10.24 в 11:50

Иван Димитров: Целта ни е класиране в четворката (ВИДЕО)

Волейболистките на Славия се целят отново в четворката на женското първенство. Столичанки започнаха с две победи при гостуването си във Варна. Старши треньорът на „белите“ Иван Димитров каза, че отборът му има още потенциал, който трябва да реализира. Чуйте го.

публикувано на 21.10.24 в 10:50

Юлия Иванова: Имаме качествена селекция (ВИДЕО)

Волейболистките на ЦСКА записаха две победи при гостуването си във варна на двата местни отбора. Тимът на Юлия Иванова спечели с по 3-0 гейма срещу „Перун 1“ и „Варна ДКС“. Треньорката коментира победите и дава информация за селекцията в отбора.

публикувано на 21.10.24 в 10:00

Ясни са победителите в Shorthanded Regatta 2024

Общо 14 яхти над 24 фута се пуснаха по дистанцията Варна-Балчик, Балчик-Варна на завършилата късно вчера Shorthanded Regatta 2024. Събитието, което се проведе между 18 и 20 октомври, завърши с тържествена церемония по награждаване на победителите. Купите връчи лично кап. Светлозар Тенев, главен съдия на регатата. Ето и всички отличени:..

публикувано на 21.10.24 в 09:51

40 наши треньори се сбраха на петдневен семинар в Пазарджик

40 изявени наши треньори се събраха на петдневен семинар в Пазарджик, организиран от Международната федерация по борба и финансиран по програмата "Олимпийска солидарност" на МОК. Лектор бе Георги Средков, който част от образователната програма за преквалификация на UWW. А сред участниците бяха Иван Цочев, Георги Калчев, Мирослав Гочев, Петър..

публикувано на 21.10.24 в 09:48