Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бойко Миленков: Нямаме болни амбиции

Автор:

Старши треньорът на баскетболен клуб Берое Бойко Миленков: „Да, спечелихме две хубави победи, но това са само контролни срещи. Отборите не са сработени. Набляга се на физическата подготовка. Треньорите дават шанс на всички състезатели. Плевен играха голяма част от мача без Аврамов и Корниенко, а Ямбол бяха без основния си гард Тошков. На всички ни е ясно, че в първенството ще е съвсем различно. Като пари, разполагаме с бюджет колкото Ямбол, Варна или Шумен. От тази гледна точка съм доволен от селекцията която направихме и старанието на момчетата. Нека не си правим илюзии или да си фантазираме. Тренираме здраво и това е. Нямаме болни амбиции. Искам да имаме нормален сезон.“



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Григор на осминафинал на Уимбълдън

Григор Димитров се класира убедително за осминафиналите на турнира от Големия шлем "Уимбълдън". Поставеният под №10 българин победи с 6:3, 6:4, 6:3 №33 в световната ранглиста Геал Монфис от Франция. Срещата продължи час и 47 минути.  Така Димитров постигна трета поредна победа и се класира за осминафиналите на откритото първенство на..

публикувано на 06.07.24 в 07:56

Турция иска да продължи приказката

Нидерландия и Турция се изправят днес в последен двубой от 1/4-финалите на Евро 2024. Срещата е от  22:00 българско време.Те ще определят последния полуфиналист.  “Лалетата” не показаха много убидетилна игра до този момент. Те с 4 точки в групата стигнаха до тук, като трети. Тимът на Роналд Куман всъщност направи един силен мач, на старта срещу Румъния за..

публикувано на 06.07.24 в 07:54

Англия среща Швейцария

Отборите на Англия и Швейцария днес се срещат в Дюселдорф в третия 1/4-финален сблъсък от Евро 2024. Двубоят е на "Меркур Шпил-Арена" от 19:00 часа. Победителят от този мач ще срещне на полуфиналите победителя от мача Нидерландия и Турция, които също се играе днес. Англичаните имат само една загуба в последните 24 срещи срещу този тим...

публикувано на 06.07.24 в 07:47

Португалците се завръщат у дома

Франция се класира за полуфиналите на Евро 2024. "Петлите" отстраниха Португалия след изпълнение на дузпи. Срещата завърши в редовното време 0:0  и след двете продължения. Отборът на Дидие Дешан бе безгрешен при дузпите и спечели с 5:3. Португалците направиха един пропуск, след като Жоао Феликс уцели гредата. Французите ще се изправят срещу Испания на..

публикувано на 06.07.24 в 07:41

Германия приключи с Европейското първенство

Германия напуска Европейското първенство по футбол, на което е домакин. Те загубиха от Испания след продължения с 1-2. Дани Олмо се разписа в 51 минута, а германците изравниха чрез Виртц в 89-та. В продължението, 119 минута, Мерино класира испанците на полуфинала. Карвахал от испанския тим получи червен картон в последните секунди на мача и пропуска..

публикувано на 05.07.24 в 21:38

Проведе се кантарът за бойната гала "Сенши" във Варна ( ВИДЕО)

Утре вечер Марна ще е домакин на поредната гала на бойните спортове "Сенши" . Тази вечер се състоя кантарът, като на сцената се появиха всички участници в надпреварата. В битките ще участват и класни варненски бойци Едуард Алексанян и Делян Георгиев.

публикувано на 05.07.24 в 20:20

Втори успех за девойките на Европейското във Варна ( ВИДЕО )

Нова победа за България на Европейското първенство по плажен хандбал при девойките. Днес България победи състава на Сърбия след дузпи в много оспорван двубой, а след вчерашната победа срещу Полша, това е втори успех.

публикувано на 05.07.24 в 15:03