Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ирена, Габриела и Владо са щастливи от спечелените титли

Автор:


Днес ви срещаме с едни млади шампиони.

Габриела Джолева и Владимир Щерев са част от отборите-момичета и момчета, които спечелиха златото от Държавнаото отборно първенство до 15 години по бадминтон. Те са състезатели на клуб „Ракетлон“ във Варна. Успехът им е несравним откакто този спорт съществува в града ни. Двамата ни разказват за спечелените титли, като коментар прави и треньорката Ирена Атанасова. В началото Владо Щерев.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Обявиха състава на България за Европейското първенство по бокс

България ще бъде представена от осем боксьори на Европейското първенство за мъже и жени до 23 години. Шампионатът на Стария континент ще се проведе от 12 до 20 октомври в зала „София“. Турнирът може да се определи като отправна точка за големите таланти на Европа в посока Олимпийските игри в Лос Анджелис през 2028 година. Близо 340 боксьори от 34..

публикувано на 10.10.24 в 19:07
Рафаел Надал

Рафа Надал напуска професионалния тенис

Рафаел Надал обяви, че ще се оттегли от професионалния тенис след финала на Купа „Дейвис“ през ноември, предаде АФП. С тази стъпка испанецът ще сложи край на кариерата си, в която спечели 22 титли от Големия шлем и олимпийско злато на сингъл. „Оттеглям се от професионалния тенис. Истината е, че минаха няколко трудни години, особено..

публикувано на 10.10.24 в 13:37

Руслан Янев: Балканската титла е най-големият ми успех (ВИДЕО)

Варненският състезател по лека атлетика Руслан Янев е на мнение, че изпраща много силна година. Руслан е състезател на клуб „Евър“-Варна и през юни спечели балканската титла на 1500 м в Ст.Загора. Само преди два дни той взе златото на лекоатлетически пробег „Варна“. Предстоят му още стартове до края на годината. Руслан Янев ни разказва...

публикувано на 10.10.24 в 11:50

"Черно море" победи "Черноморец" в контрола

Отборът на Черно море записа разгромна победа в контролна среща в паузата на шампионата. „Моряците“, водени от Веселин Бранимиров заради ангажименти на Илиан Илиев и Петър Костадинов в националния тим, надиграха тима на Черноморец Балчик. Двубоят се игра на стадиона в Балчик, а попаденията за варненци реализираха Уеслен Жуниор – 2, Мартин Милушев и Росен..

публикувано на 10.10.24 в 08:42

"Евър"- Варна с нови медали

Завърши XI-то последно издание за 2024г. от веригата Рън България - “Рън Нови Пазар “.  Състезателите на СКЛА “ ЕВЪР” Варна се представиха добре. Исмаил Ссенанджи - златен медал мъже - 13 км. Наталия Кременска - златен медал ни -6.5 км. Христина Тодорова -бронзов медал жени- 6.5км. Руслан Янев -бронзов медал мъже - 6.5км. Треньори : Крум Крумов..

публикувано на 10.10.24 в 08:41

ЦСКА не успя да се справи с Панатинайкос

ЦСКА допусна поражение от Панатинайкос в откриващия кръг на Чалъндж Къп при жените. Нашите волейболистки отстъпиха с 0:3 гейма при визитата си в Атина в първия мач между двата гранда. Гъркините, които са шампионки на страната в последните три години, извлякоха предимство от по-големия си опит, като в състава им личат и три класни чужденки, които..

публикувано на 10.10.24 в 08:40

"Рилецо" загуби от "Алба"

Баскетболният Рилски спортист не успя да се справи с унгарския Алба Фехервар и допусна поражение с 88:100 (17:30, 20:22, 21:33, 30:15) в първия мач от груповата фаза на ФИБА Къп. Унгарците доминираха от началото до края.

публикувано на 10.10.24 в 08:39